Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slični scenariji

Ima li kraja krvavom nizu u Srbiji? U samo 48 sati obiteljsko nasilje u smrt odvelo četiri bračna para...

policija srbija
Foto: Ilustracija/Ivica Galović/PIXSELL
19.05.2015.
u 09:25

Horor se u ponedjeljak preselio u Čačak, gdje je ugledni poduzetnik pred sinom i u prisustvu rođaka usmrtio svoju suprugu na spavanju te potom izvršio samoubojstvo

Srbiju su u manje od 48 sati potresle četiri velike tragedije, a u svakoj je scenarij gotovo identičan. Obiteljsko je nasilje u smrt odvelo četiri bračna para, javlja B92.

Krvavi niz otvoren je u Lozoviku, gdje je muškarac na nogometnom terenu puškom usmrtio svoju suprugu, a potom i sebe. Više detalja nije poznato, jer je svega desetak minuta kasnije javljeno da je u dva sela u okolini Kanjiže počinjen pravi masakr.

R.Š. je dan posijle svadbe svog sina, u selu Orom ubio roditelje svoje snahe, da bi se potom vratio u Martonoš, gdje je oduzeo živote snahi, supruzi i njenim roditeljima.

R.Š. je pucao i na dalju rodbinu supruge svog sina, teško je ranio njenu tetu, poslije čega ga je njen suprug ubio.

Nakon serije informacija i navoda da je R.Š. u toku krvavog jutra bio privođen zbog nasilja u obitelji, ali veoma brzo i pušten, smijenjeni su policijski šefovi u Kanjiži i Senti, a i dalje se očekuju detalji koji bi trebalo pokazati zašto je nasilnik pušten na slobodu i je li se zločin mogao izbjeći.

Horor se u ponedjeljak preselio u Čačak, gdje je ugledni poduzetnik pred sinom  i u prisustvu rođaka usmrtio svoju suprugu na spavanju te potom izvršio samoubojstvo.

Javnost je dodatno uznemirila i objava informacije kako je u beogradskom hotelu Slavija stradao bračni par. Scenarij je i u ovom slučaju isti, suprug je usmrtio suprugu, a potom digao ruku na sebe.

>> Otac mladoženje ubio mladenku i njene roditelje

>> Oca mladoženje ubio je gost vjenčanja iz Francuske

Ključne riječi

Komentara 21

JE
jelenka
13:28 19.05.2015.

iskustva imaju, pa ono sto su cinili po vukovaru i srebrenici, sada individuelno primenjuju i u srbiji, izgleda da im ne da krv mira

SN
SNV
10:03 19.05.2015.

Srbi su mnogo dobri domaćini,svi imaju PTSP od klanja po RH i BiH

KR
krigger
10:07 19.05.2015.

to je ok, nemaju vise koga sad budu sami sebe

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije