Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MEKA MOĆ
Povratak na članak

Ima li Hrvatska karizmu: Kakav je naš globalni utjecaj i jesmo li nekome uzor

Kako stojimo s mekom moćI i kakav je naš globalni utjecaj, jesmo li uzor nekome, želi li nas tko slijediti ili barem kopirati? Konačno imamo mjerljive pokazatelje zahvaljujućI konzultantskoj instituciji za procjenu vrijednosti brendova

Komentari 5

FE
fefellerunt
00:52 05.03.2021.

Je li ovo neki vic ? Globalni utjecaj Hrvatske? Mnogo dobar. Hrvatsku se zna prvenstveno po nogometašima, nešto malo po moru (isto koliko slovence po planinama) i to je sve. Jasno da je razočaravajuće da se svijet nije upoznao sao sa radom državnog korita u Hrvatskoj od pravosuđa do čistoće , ali i skromnosti hrvatskih poduzetnika koji neće sebi kupiti jahtu od nekoliko mijuna eura jer mu radnik radi za 500€.

VL
Avatar rubinet
rubinet
23:34 04.03.2021.

Hrvatska nikoga ne ostavlja hladnim. Svi su zagrijani kad im spomeneš Lijepu našu. Neki je vole ,a neki baš i ne. Ali rijetki su oni ravnodušni. Zaključak: Hrvatska ima karizmu.

VL
DU
Deleted user
23:03 04.03.2021.

Nemamo karizmu. Nemamo prepoznatljivo ime. Grčka u bankrotu će uvijek imati to svoje ime koje se proteže milenijima, propala Hrvatska to nema.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.