Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U raljama ovrha
Povratak na članak

Ima li Bošnjaković volje i energije za pisanje novog zakona?

Da je volje da se ovršni zakon što prije izmijeni, onda bi ministar pravosuđa upro sav svoj autoritet da se novi što prije napiše

Komentari 17

Avatar mileudarcina 1
mileudarcina 1
20:24 31.01.2018.

Žalosno je čitat i gledat kako se novinari ulizuju seoskim stranačkim varalicama.

VL
KE
kenedy
20:10 31.01.2018.

sto god imao, znanje i intelektualni kapacitet, nema..!

VL
GA
Gastarbeiter2
20:42 31.01.2018.

Puno više je pitanje ima li jaja za pisanje zakona!

VL
PO
Polarus
22:06 31.01.2018.

on je svoje znanje i volju za rješavanjem problematike iskazao u svom prvom mandatu, a onome sve što je izgovorio u zadnjem "Otvorenom" je za momentalni otkazu vladi... al kao i večina naših političara... misli da je narod tu radi njega... a ne on za narod... klasični nesposobni uhljeb...

VL
Avatar kenshi
kenshi
22:03 31.01.2018.

Ministar Bošnjaković je pred par dana u emisiji „Otvoreno“ počastio gledatelje s niz argumenata zašto nije baš sada moguće promjeniti ovršni zakon. U biti, on je ostavio dojam da se ništa ne može i da će svaka izmjena uzrokovati probleme. Taj ministar je samo još jedan nesposobnjaković kojeg je Plenković postavio u svoju vladu. Zaista nemožemo od Bošnjakovića ništa pozitivno očekivati. S druge strane smo mogli čuti u emisiji „Otvoreno“ različita rješenja za taj apsurd od zakona koji je predložio sudac Kolakušić ali on i njemu slični ne uživaju povjerenje našeg suho-zlatnog premijera.

VL
Avatar anti_komunist
anti_komunist
20:13 31.01.2018.

nema mu d a

VL
DU
Deleted user
22:02 31.01.2018.

Šta on nije već bio ministar i to baš Pravosuđa, pa se baš ne sjećam da je nešto napravio, točnije ništa nije napravio kao što ni sada neće, osim ubirati ljepu plaću uz ostale povlastice.

VL
NT
Nikola Turajlić-jaružalo
20:51 31.01.2018.

Izmjeniti zakon je najmanji problem, ali za to treba postojati volja Vlade i Sabora, koja je u najboljem slučaju mlaka. Naime promjenom ovršnog zakona u korist ovršenika ide se na uštrb ovršitelja, naših transatlanskih gazda čije banke su i isforsirale njegovo donošenje u sadašnjoj podobi. Pri odabiru interesa ZNA SE, na koju se stranu prikljanjaju naše vjerodomoljubne vlasti. Kobajagi zagovaranje ekspresne izmjene ovršnog zakona od strane naše Vrhovnice, Madone Kolinde BBh je njena promidžba za buduće predsjedničke izbore, jer ZNA SE kome je ova prvo položila prisegu. Śto se pak tiče suca kolakušića svjedno je da li ovaj prdio ili govorio. Dakle domicilni dvonožni papkari će teško dočekati neke izmjene ovršnog zakona, a u takvom slučaju iste će biti manje ili više kozmetičke prirode iliti drugim rječima, blokirani okanite se svake nade u vašoj hrvatskoj komediji. Hrvatskim dvonožnim papkarima su u cijeloj njihovoj (ne)poznatoj povjesti njihovi strani i domaći gazde derali kožu, pa će ovi to i dalje, bez problema trpjeti, tim prije jer isti imaju na dispoziciji obilje vjerodomoljubnih igara, koje mogu pratiti i u njima uživati i pod vedrim hrvatskim Nebom, te praznih trbuha. To je njima njihova bojna za njihovu milenijima tuženu neovisnu i samostalnu državu dala, zar ne?

VL
DU
Deleted user
23:58 31.01.2018.

Covjek je umoran i polako ocekuje smijenu ,dolaze mlade snage zivog zida ,nositelji buducnosti hrvatske,te i takove stranke su istrosene i trba ih mijenjat

VL
Avatar Roy Bean
Roy Bean
09:23 01.02.2018.

Pa Bošnjaković je postavljen od bankarskog i odvjetničkog lobija. Nema šanse, to je metilj tipa Orsat Miljenić.

VL
PA
pavel1001
22:19 31.01.2018.

hahahahahaha koja dobra fora 😂😂😂😂😂😂😂

VL
JU
juma
23:36 31.01.2018.

Banke snose barem jednaku odgovornost kao i duznici. Ovdje u CH je jasan matematicki izracun za dobivanje ili nedobivanje kredita ili hipoteke i banke se toga vrlo strogo pridrzavaju. Tako netko kome nakon podmirivanja svih troskova ostaje cistih 5000 kuna, moze dobiti potrosacki kredit na otprilike 150 000 kuna i ni mrvicu vise od toga. Ista stvar je i sa hipotekom ciji mjesecni iznos ne smije prelaziti trecinu ostvarenog obiteljskog prihoda u tom mjesecu. Sve iznad toga jeste lihvarenje i rizicno poslovanje i ne prolazi na sudu, nego se presudjuje u korist duznika.

VL
SI
silvio79
15:47 03.02.2018.

vecina dugovanja koja se ovrsuje -zivimo van svojih mogucnosti ? Niti Bosnjakovic ne moze pomoci ?

VL
DU
Deleted user
19:58 31.01.2018.

Ministar bosnjakovic je nebitan on zna napisati najbolji ovrsni zakon za blokirane i djeluje kao jedan od rijetkih cestitih politicara pa i hdz ali hrvatski premijer i cijela vlada i cijela drzava je u skarama krupnog kapitala tako da smomo mi kao drzava nemocni u svemu vlasnici krupnog kapitala ce isisati i zadnju kunu iz svakoga bez milosti to je surova hrvatska stvarnost mi smo sluge u svojoj drzavi i to je ovrsni zakon....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.