Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Okolica Rijeke

Ima 83 godine, a ženu je davio i prijetio joj ubojstvom

davljenje
Foto: Davor Javorović/Pixsell
05.05.2020.
u 11:47

Udario ju je i u ruku i rebra, pa se malo primirio, a onda je usred noći ponovno krenuo divljati...

Općinsko državno odvjetništvo u Rijeci traži pritvor za 83-godišnjaka kojeg se sumnjiči za prijetnju. Sumnja se da je 30. travnja oko 1 sat u obiteljskoj kući u okolici Rijeke rukama za vrat uhvatio svoju izvanbračnu suprugu.

– Ubit ću te! – zaprijetio je dok joj je rukama stezao vrat.

A nakon što je popustio stisak, udario ju je u ruku i rebra. Nakon toga se malo primirio pa joj je tijekom noći ponovo zaprijetio da će je ubiti, što je nju preplašilo. Tužiteljstvo ga je ispitalo, nakon čega je od suca istrage Županijskog suda u Rijeci zatražilo da ga se pritvori zbog mogućeg utjecaja na svjedoke i opasnosti od ponavljanja djela.

Komentara 6

LI
liliZG
10:52 06.05.2020.

Znam ja više takvih od 80+ koji se sl ponašaju, sada je to samo još malo vidljivije jer nisu mogli izlaziti van pa se okrenu maltretirati onog u kući.

Avatar DeborahZM87
DeborahZM87
23:40 05.05.2020.

w︆︅︆­­w︆︅︆­w︆︅︆­.︆︅︆­­l­­o︆︅︆v︆︅︆e︆︅︆x︆︅︆­x︅︆︆­.︆︅︆­­c︆︅︆­l︆︅︆u︅︆b

Avatar MargaretUC79
MargaretUC79
23:32 05.05.2020.

w︆­w︆­w︆­.︆­k­i︆s︆­s︆­tok︆­.︆­c︆­o︆m

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije