Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Magazin Oluja
Povratak na članak

Ilijino imanje - ratni vojni invalid ne predaje se ni u miru

- Kada završim sve objekte, moći ću ugostiti oko 200 posjetitelja - kaže Ilija Goman za magazin Oluju.

Komentari 7

DU
Deleted user
14:28 04.01.2014.

Zbog čega sada to posebno isticati. Čovjek se smatra koristan i sebi i drugima i tako se ponaša. A vjerovatno ga je i kao dijete netko učio da treba raditi i od rada živjeti. I tu je priči kraj.

VL
Avatar Svećenik
Svećenik
16:16 04.01.2014.

Iskreno vjerujem da je gospodin da je gospodin Goman u rat išao pošteno, obraniti svoj zavičaj. I platio je puno, ostavši invalid kao mlad čovjek. Sam govori da mu rad pomaže. Ne niti kladionice, niti kafići. Nego rad. I vrlo vjerojatno je odgojen tako da zna da se pošteno i časno može živjeti samo od rada, ničega više. Posve sigurno on nema vremena vucarati se sa stožerima, jer, to naprosto nije njegov put. Ovakvi branitelji su na ponos ovoj državi i svim njenim stanovnicima.

VL
Avatar Piktor-
Piktor-
08:50 05.01.2014.

Nek' se ogledaju stozerianeri !

VL
KA
karambita
17:43 04.01.2014.

Branio je i "HRVATSKE KRAJEVE U BOSNI". Pa koliko znamo, hrvatska se vojska nije petljala u Bosni, ili..????

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.