Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bacio ih u kanal

Ilegalnom puškom ubio dva psa u Petrinji, prijeti mu godina zatvora

lovačka puška,portal
Boris Ščitar/VLM/PIXSELL
28.02.2013.
u 15:29

Oba psa ubijena su lovačkom puškom kojoj je istekao oružani list. Ubojica je dobio dvije kaznene prijave

Pedesetdvogodišnji Petrinjac T.K. dobio je dvije kaznene prijave jer je brutalno usmrtio dva psa i to oružjem koje je, ispostavilo se nakon policijske pretrage njegove kuće, držao bez dozvole.

Ubijene životinje pronašao je odbačene u kanalu pored ceste u Taborištu vlasnik jednog od pasa, javlja Portal53.hr. Uz svog mješanca, 46-godišnji Petrinjac našao je i njemačkog oštrodlakog ptičara čiji je vlasnik 54-godišnji sumještanin. Oba psa ubijena su lovačkom puškom kojoj je istekao oružani list nakon čega su stavljeni u vreće i odbačeni u kanal.

Vlasnik mješanca alarmirao je policiju, a ona je potom po nalogu Županijskog suda u Sisku pretražila kuću 52-godišnjaka te u njoj pronašla i automatsku pušku, dvije ručne kubure, vojnu bajunetu, dva lovačka noža za automatsku pušku, 20 okvira za automatsku pušku te 960 komada raznog streljiva.

Svo oružje mu je oduzeto, a za ubijanje životinja prijeti mu jedna godina zatvora.

>>Načelnik: Pekinezer je stalno lajao i plašio ovce, pukao sam i pucao

 

Komentara 1

OB
-obrisani-
22:35 01.03.2013.

na korčuli je prije 15 dana stradao čovjek u lovu. domaćini su organizirali lov na divlje svinje i ako je to bilo zabranjeno. dogodila se tragedija i što je tužno, većina domaćina lovaca koji nemaju dozvolu za nošenje oružja pobjegli s mjesta nesreće.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije