Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uhićeni na granici

Ilegalno ušli u Hrvatsku, htjeli kroz šumu prijeći u Sloveniju

policijailu
Goran Jakuš/PIXSELL
29.05.2012.
u 10:27

Državljanin Srbije i muškarac s Kosova uhvaćeni su u sinoć u 20, odnosno danas u 1 sat

Sinoć oko 20 sati u blizini Brguda na području Matulja granični policajci u pokušaju ilegalnog prelaska državne granice spriječili su 39-godišnjeg državljanina Srbije. Nekoliko sati kasnije, oko 1 sat, u šumi u blizini Rupe zatekli su 42-godišnjaka s Kosova koji je također namjeravao pješice prijeći granicu.

Obojica su privedena u postaju granične policije u Rupi na kriminalističko istraživanje. Utvrđeno je da su i u Hrvatsku ušli ilegalno te su na isti način namjeravali prijeći i državnu granicu sa Slovenijom. Slijedi im protjerivanje iz Hrvatske.

Ključne riječi

Komentara 2

PA
paper2cuts
11:01 29.05.2012.

nevjerojatno je da su ih uhvatili tek kad su prosli cijelu hrvatsku..tako misle cuvati i europsku granicu..

OB
-obrisani-
15:47 29.05.2012.

Zaboravilo se koliko Hrvata je ilegalno izišlo iz Jugoslavije. Sad hvatate nesretnu sirotinju sa istoka, kako bi bogatim zapadnjacima ugodili da se ne narušava njihova idila. Teško li je sirotinj stati na put, što ne pohvatate one što ste imm prodali putovnice, što su na međunarodnoj potjernici, a ima ih fala bogu.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije