Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mimo graničnog prijelaza
Povratak na članak

Ilegalnih prijelaza manje, ali ne prestaju: Hrvat prevozio šest migranata u Sloveniju

Slovenska je policija u prva 4 mjeseca ove godine otkrila 2394 ilegalnih prijelaza državne granice, a većinom se radi o prijelascima ilegalnih migranata balkanskom rutom, u pokušaju da nastave put prema zemljama srednje i sjeverne Europe

Komentari 2

A2
.anticenzura.23
16:53 26.05.2020.

U Pakistanu su uhvatili Bosanskoga veleposlanika sto stampa lazne vize Pakistancima do Bosne, i masno naplacuje u organiziranom kriminalu trgovine ljudima, i kasnije ih Bosanci samo supiraju u Hrvatsku i dalje u osvajacinu Europe.

VL
A2
.anticenzura.23
16:45 26.05.2020.

Ujedinjene nacije su bas danas izdale izvijesce o tim navodnim ''migrantima'', vele da to nisu nikakve izbjeglice, nego lanci organiziranog kriminala trgovine ljudima, sto se jasno i vidi na terenu u Grckoj, Italiji, Albaniji, Bosni i po citavoj Europi. Reklii su da vecina tih ljudi ne samo da nisu izbjeglice, nego da oni cak nisu ni siromasni u svojim zemljama, da ih vecina ima solidno placene poslove u svojim drzavama, ali da ih trgovci ljudima mame na put u Europu, i obecaju im silne novce, stanove, i sve i svasta, mukte, na racun tudjih poreznih obveznika tamo gdje ih iskrcaju.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.