Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Incident u Vagancu

Spasio se pucnjem u zrak: Ilegalni migrant krenuo nožem na policajca

Policija
Foto: Dino Stanin/PIXSELL, ilustracija
01.08.2018.
u 18:21

Policajac se spasio pucanjem u zrak

Sinoć, oko 22.45 sati policijski službenici su u mjestu Vaganac, prilikom obavljanja zadaća zaštite i nadzora državne granice, uređajem za noćno promatranje uočili grupu od pet osoba kako prelaze državu granicu izvan graničnog prijelaza.

Nakon uočavanja osoba, policijski službenik za zaštitu državne granice prišao je skupini u namjeri utvrđivanja njihovog identiteta - istakli su iz policijska uprave ličko senjske. 

Policija navodi da je jedna osoba iz skupine krenula prema policajcu s nožem u ruci. - Unatoč tome što je policijski službenik izdao zapovijed na hrvatskom i engleskom jeziku osobi da odbaci nož i zaustavi kretanje, osoba se oglušila i nastavila ustrajati u kretanju prema policijskom službeniku i dalje držeći nož u ruci.

Nakon drugog upozorenja, policijski službenik ispalio je hitac u zrak iz službenog vatrenog oružja nakon čega je osoba odustala od daljnje namjere kretanja te odbacila nož - istakli su u policiji. 

Sve zatečene osobe dovedene su u službene prostorije te je u tijeku kriminalističko istraživanje.

 

Ključne riječi

Komentara 77

PP
pp
18:43 01.08.2018.

Trebao ga je upucat.

DU
Deleted user
18:36 01.08.2018.

Čemu putovnice, osobne iskaznice, šengen, granična policija...? Očito samo za nas idiote. Ilegalno prelaziti granicu i još tražiti svoja prava i još ima udruga koji ih podržavaju!!! Idemo svi u Ameriku i Kanadu, zelene karte ne trebaju!

DU
Deleted user
18:37 01.08.2018.

Sto mu nisi jadan puca u kolino..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije