Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BESPRAVNA GRADNJA

U Istri uvode reda: Graditelji krivotvore dokumentaciju, fizički napadaju inspektore

20.03.2023.
u 16:35

– Pri obavljanju posla, pa tako i prilikom uklanjanja nezakonito izgrađenih građevina, građevinski inspektori izloženi su velikom pritisku bespravnih graditelja koji pokušavaju na razne načine spriječiti uklanjanje. Uz zakonske mogućnosti bespravni graditelji nerijetko pokušavaju spriječiti uklanjanje objekta krivotvorenjem dokumentacije, a takav slučaj zabilježen je i u Istri, o čemu je Državni inspektorat obavijestio nadležna tijela. - kažu u Državnom inspektoratu.

Komentara 19

SS
simpatican.simpa
17:26 20.03.2023.

Odgovarat će i oni koji su im priključili struju, vodu, telefoniju, naplaćivali komunalnu naknadu ?

OP
Ocvali pupoljak
17:15 20.03.2023.

Nevjerovatno. Uglavnom su to strani državljni. Inspektori su tu bespomočni. Moraju se ukljuciti tajne službe, policija, sudovi koji ce rješavati predmete u roku nekoliko mjeseci Zanima me zašto nitko u Velikoj Britaniji ne gradi bespravno uz njihovu obalu. Ako jee netko upucen molim da odgovori.

MA
master58
17:27 20.03.2023.

Trebali su krenuti od vila na moru pa onda dalje ,nego ovako su krenuli od nekih nevaznih objekata do se ovim lopovima ne srede papiri .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije