Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Eksplozija u pogonu

Ilegalna proizvodnja votke odnijela pet života

Eksplozija u Egiptu
14.07.2011.
u 12:56

Vatrogasci su potvrdili da je vatra izazvana eksplozijom bila toliko snažna da su se izvile čelične rolete na zgradi

Petorica muškaraca poginula su, a jedan je teško ozlijeđen u eksploziji koja se dogodila u industrijskoj zoni Bostona u Lincolnshireu, 190 kilometara sjeverno od Londona, navodno izazvanoj ilegalnom proizvodnjom votke u jednom od postrojenja. Za sada nepoznati muškarci, javlja Telegraph, umrli su na mjestu kada je snažna eksplozija odjeknula ulicom Broadfield.

Stanovnici obližnjih kuća tvrde da su poginuli bili imigranti uključeni u ilegalnu proizvodnju alkohola, a policija još ne može vjerovati da u eksploziji nije poginuo veći broj ljudi. Vatrogasci su potvrdili da je vatra izazvana eksplozijom bila toliko snažna da su se čelične rolete na zgradi izvile, a automobil koji se nalazio u blizini zapalio.

Iz policije je potvrđeno da još traje istraga kako bi se utvrdilo jesu li muškarci uistinu radili u ilegalnoj destileriji, a bostonski vijećnici potvrdili su da je nekoliko trgovina pretraženo zbog sve učestalije prakse ilegalne proizvodnje alkohola. Ranije ove godine u Bostonu je u raciji pronađena opasna votka iz kućne radinosti koja je svojim konzumentima mogla izazvati sljepoću.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije