Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prijelaz rupa

Ilegalac s Kosova dao 200 eura mita graničnom policajcu

granica,granični prijelaz
Ivica Galović/PIXSELL
26.02.2014.
u 13:49

Incident se dogodio u ponedjeljak

Muškarac s Kosova, 41 godišnjak, prijavljen je Uskoku zbog davanja mita graničnom policajcu na graničnom prijelazu Rupa.

Kosovar, koji je u Hrvatskoj boravio ilegalno, u ponedjeljak je automobilom u kojem je bio s još nekoliko osoba stigao na granicu i prilikom kontrole vozila i davanja putnih isprava na uvid, znajući da ima neriješen status boravka, ponudio je policajcu 200 eura kako bi njemu i suputnicima dopustio prijelaz granice sa Slovenijom. Uhićen je i predan pritvorskom nadzorniku PU primorsko - goranske.

>>Ilegalac iz BiH bježao od policije, ukrao auto i sletio s ceste!

Komentara 2

MA
marlboro69
17:35 26.02.2014.

Dao za sebe 200 a za ostale putnike ništa! E jbg on mislio da ne treba za putnike podmazati i sada je na hlađenju!

AA
aabbcc
14:30 26.02.2014.

Sve poskupilo, vise sa 200 eura ne mozes ni granicu preci.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije