Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INTERVJU

Ilčić: 'Zekanović razjedinjuje desnicu, a Milanović je iskren. Mostov referendum? Reći ću vam...'

19.12.2021.
u 06:58

U parlamentu ima onih koji govore da cjepivo nema nikakav učinak i onih koji ističu da je jedino važno cijepiti se te ne žele slušati nikakve nove znanstvene spoznaje i statistike. Činjenica koja je danas jasna - da i cijepljeni ljudi prenose virus - ne znači da cjepivo nema nikakav učinak, kazao je Ilčić

Komentara 23

PP
pavisic.pajo
07:38 19.12.2021.

Amerikanci su cjepili 97% svojih vojnika.Ako je cjepivo neučinkovito ili čak štetno, ispada da su Amerikanci pobili vlastitu vojsku.

Avatar anlaser
anlaser
08:41 19.12.2021.

Ilčiću ,"netko razjedinjuje desnicu " ? Pitam se koju desnicu ? Svi lažnjaci koji su se do sada tako predstavljali činili su to ne iz uvjerenja već iz osobne koristi . Uvijek se našao jedan koji takvu lažnu desnicu prevedede žednu preko vode , iskoristi i rastavi na nevažne dijelove . To su već bezbroj puta učinili i HDZ i SDP ili pojedinci s "desnice" .

AF
afer
08:10 19.12.2021.

Sve vaše neuspijehe ste pretopili u Zekanovića.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?