Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKA NAVALA

Ikeina stranica pala nakon objave natječaja za 29 radnih mjesta

ikea
Foto: Markus Scholz/DPA/PIXSELL
22.11.2013.
u 14:49

Do pada je došlo zbog preoptrerećenja uslijed velike zainteresiranosti za radna mjesta

Internetska stranica www.ikea.hr danas je bila izvan pogona nakon objave natječaja za 29 radnih mjesta. U Ikei su nam rekli da je stranica bila izvan funkcije oko 35 minuta, nakon čega je ponovno profunkcionirala.

Do pada je došlo zbog preopterećenja uslijed velike zainteresiranosti za radna mjesta, koja ne iznenađuje s obzirom na to da je broj nezaposlenih u Hrvatskoj nedavno premašio 350.000.

- To je nova stranica koja je dosad imala niži broj posjeta. Došlo je do naglog povećanja prometa, pa sustav jednostavno nije izdržao - rekao je Igor Štefanac iz Ikeina odjela za odnose s javnošću, ispričavajući se svima koji tijekom pada nisu mogli pristupiti stranici.

Natječaj je otvoren danas, a traje do 1. prosinca. Ikea traži pet voditelja tima za IKEA hranu, pet djelatnika za dizajn interijera i vizualno aranžiranje IKEA asortimana, četiri voditelja tima protoka robe, četiri voditelja tima blagajni tri voditelja tima u odnosima s kupcima te po jednog stručnjaka za planiranje satnice, voditelja održivog razvoja i grafičkog dizajnera.

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
15:34 22.11.2013.

ahahaa zaposle 30 jadnika daju im placu manju nego sto je socijalna pomoc u sveskoj a iz hrvatske izvuku par stotina miliona eura godisnje, ahahaaa . long live khuen hedervary

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije