Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Povlače proizvod

IKEA ima važnu obavijest za kupce: Imate li ovaj proizvod prestanite ga upotrebljavati

Zagreb: Novinari u obilasku trgovačkog centra Ikea
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
1/3
21.12.2022.
u 08:55

Stolice je moguće vratiti te ostvariti povrat cjelokupnog iznosa. Pri tome nije potrebno priložiti dokaz o kupovini (račun).

Tvrtka IKEA pozvala je sve kupce koji posjeduju ODGER uredsku stolicu boje antracita s oznakom datuma 2221 ili starijom, da je prestanu upotrebljavati te da se obrate kako bi dobili povrat cjelokupnog iznosa.

- Sigurnost kupaca uvijek je polazna točka u tvrtki IKEA. Stoga povlačimo ODGER uredsku stolicu boje antracita s oznakom datuma 2221 ili starijom (22 označava godinu, a 21 tjedan u kojem je proizvod proizveden) jer postoji opasnost od pucanja noge na zvjezdastoj osnovi stolice, što bi moglo uzrokovati pad i moguće ozljeđivanje korisnika. Pozivamo sve kupce koji posjeduju spomenutu stolicu da je odmah prestanu upotrebljavati i vrate kako bi dobili povrat cjelokupnog iznosa - poručili su iz IKEA-e te dodali:

- Razvijamo svoje proizvode uz strogi program procjene rizika i ispitivanja kako bi bili sigurni da će proizvodi zadovoljiti sve primjenjive zakone i norme na tržištima na kojima se prodaju. Unatoč tome došli smo do saznanja da bi noga na zvjezdastoj osnovi spomenute uredske stolice mogla puknuti. Stolice je moguće vratiti te ostvariti povrat cjelokupnog iznosa. Pri tome nije potrebno priložiti dokaz o kupovini (račun).

Foto: IKEA

Naziv i oznaka datuma proizvoda mogu se pronaći ispod sjedišta, utisnuti u materijal stolice.

- Ispričavamo se zbog potencijalnih neugodnosti koje može uzrokovati povlačenje ovog proizvoda - zaključili su iz IKEA-e.

Video - Medo za usamljene: Plišanac u ljudskoj veličini za sve koji se u vrijeme blagdana osjećaju loše

Komentara 1

MA
Matek
09:01 21.12.2022.

Da, da, ne bi vjerovali koliko uhljeba se je ozlijedilo na poslu jer su pali sa uredske stolice.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije