Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nesigurna igračka

IKEA iz prodaje povukla popularni proizvod i poziva kupce da ga vrate u trgovinu

FILE PHOTO: A view shows the logo of IKEA on a closed store in Kotelniki
Foto: EVGENIA NOVOZHENINA/REUTERS
1/2
21.03.2023.
u 08:43

Iz IKEA-e javljaju kako iz prodaje povlače igru pecanja riba BLÅVINGAD zbog potencijalne opasnosti od gušenja uslijed gutanja pojedinih dijelova. Kupce su uputili da igru prestanu koristiti i dođu s njom u trgovinu po povrat svoga novca

IKEA je pozvala sve kupce BLÅVINGAD igre pecanja riba da je prestanu koristiti i obrate se tvrtki za povrat novca. Iz IKEA-a su javili da se igračka povlači iz prodaje.  “Sigurnost kupaca polazna je točka u tvrtki IKEA. Stoga poduzimamo mjere opreza i zbog potencijalne opasnosti od gušenja povlačimo BLÅVINGAD igru pecanja riba (višebojno). Tvrtka IKEA razvija svoje proizvode uz strogi program procjene rizika i ispitivanja kako bi bila sigurna da će proizvodi zadovoljiti sve primjenjive zakone i norme na tržištima na kojima se prodaju", navode iz IKEA-e. 

Foto: IKEA

Problem je u tome što se male zakovice na igrački mogu olabaviti, zbog čega postoji potencijalna opasnost od gutanja i gušenja. “BLÅVINGAD igra pecanja riba (višebojno) može se vratiti u robnu kuću IKEA uz puni povrat novca. Pritom nije potrebno priložiti dokaz o kupovini (račun). Više možete saznati na IKEA.hr ili se obratite tvrtki IKEA na besplatni broj 01/445-5444. Tvrtka IKEA se ispričava na potencijalnim neugodnostima koje bi moglo uzrokovati povlačenje ovog proizvoda", rekli su iz trgovine.

VIDEO: Bakica (70) hranila mačke u svojoj ulici: Dobila je novčanu kaznu od 132 eura

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar 365dias
365dias
09:44 21.03.2023.

ovo je suludo kuda svijet ide! po toj "logici" ne bi se smjele prodavati ni lego kocke, jer i njih dijete može progutati...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije