Naslovnica Vijesti Hrvatska

Igraonica za djecu s poteškoćama u razvoju

Igraonica je namijenjena djeci koja boluju od cerebralne paralize, mentalne retardacije, Downovog i Westovog sindroma ili miješanih poremećaja
16. listopada 2011. u 10:25 0 komentara 326 prikaza
stara kirurgija
Foto: Marko Jurinec/PIXSELL

Udruga "Uz tebe sam“ svaki ponedjeljak od 17 do 18,30 sati organizira igraonicu za djecu s poteškoćama u razvoju u podrumu stare kirurgije Opće bolnice Varaždin pa pozivaju roditelje da dovedu svoju djecu kako bi kroz učila i izgrađivala pozitivne stavove prema svijetu oko sebe.
 
Kroz ovakve igraonice djeca razvijaju svoje motoričke i govorne vještine, uče se brizi za druge i suradnji, unapređuju socijalizaciju i zabavljaju se, a roditeljima se stručnim radom nastoji pomoći u brizi za djecu s posebnim potrebama, kako kroz individualni rad, tako i kroz različite stručne radionice.
 
Igraonica je namijenjena djeci koja boluju od cerebralne paralize, mentalne retardacije, Downovog i Westovog sindroma ili miješanih poremećaja.
 
Programi rada s djecom organiziraju se grupno i traju po 90 minuta, a u njima mogu sudjelovati djeca od jedne do 10 godina.  Za više informacija zainteresirani se mogu javiti Marini Kereša  na broj mobitela 098 961 44 66.

SPAR
Kako smanjiti unos šećera
Zašto osjećamo potrebu za slatkim i kako se oduprijeti tome?
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.