Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Humanitarna utakmica

Igrali atraktivno i sa srcem za oboljele od cistične fibroze

humanitarna utakimca (1)
Foto: Damir Špehar/Pixsell
1/4
13.06.2011.
u 21:58

Na Gradskom stadionu snage su odmjerile ekipa Bjelovara i selekcija novinara. Prihod od utamice namijenjen je bjelovarskoj Udruzi oboljelih od cistične fibroze Dah.

U organizaciji Nogometnog kluba Bjelovar na Gradskom stadionu odigrana je revijalna humanitarna nogometna utakmica između ekipe NK-a Bjelovar i selekcije novinara.

Novinare je predvodio Milan Starčić, a pozvana su dobro znana nogometna imena Deni Kakša, Milan Pavičić, Alen Maras, Marin Jakšinić, Matija Poredski, Alen Mrzlečki, Tihomir Nosek, Mario Pavec, Slaviša Pintar, Hrvoje Šibenik, Dejan Drenovac, Zoran Kukec, Ante Pavličević, Josip Markešić, Darko Topolčić, Petar Bošnjak, Denis Nađ, Ivan Orač, Dario Čanađija, Matej Bošnjak, Josip Pozaić i Željko Čop (trener Slavko Priščan).

Redove Bjelovara popunjavali su Branimir Šimić, Krešimir Žagi, Momir Ljubić, Dragan Šantalab, Ivan Borna Jelić, Tomislav Pleić, Tomislav Golubić, Krunoslav Pećar, Damir Komljenović, Ivan Plantek, Tomislav Biljan, Ivan Zvonimir Kos, Srećko Klasnić, Hrvoje Mirosavljević, Nikola Stanković, David Giljan i Dražen Fejer (trener Mario Holiček).

U zanimljivoj i atraktivnoj igri pred nekoliko stotina gledatelja, rezultat je bio u drugom planu, a malo više razloga za zadovoljstvo ipak je imala pobjednička ekipa selekcije novinara koja je slavila pogocima Pintara, Mrzlečkog, Markešića i Čopa, dok su za domaćine pogotke postigli Biljan i Golubić. Na kraju je primarno bilo da se prihod od utakmice donira bjelovarskoj Udruzi oboljelih od cistične fibroze Dah.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije