Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE ZNALA ŠTO DRŽI

Igrala se s jednom od najopasnijih životinja na svijetu: 'Nazvala sam tatu i plakala jer sam živa'

Screenshot
23.03.2021.
u 13:40

U rukama je imala plavoprstenastu hobotnicu čiji je otrov dovoljno jak da ubije čovjeka

Kada je Kaylin Phillips iz Virginije tijekom putovanja na Bali u rukama držala sićušnu hobotnicu te video objavila na TikToku, nije bila ni svjesna da si je tada riskirala život.

U video je napisala kako nije ni znala da drži jednu od najopasnijih životinja na svijetu.

Naime, riječ je bila o plavoprstenastoj hobotnici čiji je otrov toliko jak da može ubiti 26 ljudi u samo nekoliko minuta, kažu iz neprofitne organizacije za zaštitu životinja Ocean Conservancy.

Pola miligrama njezinog otrova dovoljno je da ubije odraslog čovjeka.

@kaylinmarie21

Called my dad crying 3 hours later in Bali🙃 ##blueringoctopus ##bali ##uluwatu ##fyp ##imdumb ##thanksjesuschrist ##ShowerWithMoxie ##EnvisionGreatness

♬ Oh No Oh No Oh No No No - Dubskie

– Držala sam u ruci dva ovakva bića u jednom danu. Pokušavala sam ih nahraniti narančom i igrala sam se s njima punih 20 minuta – ispričala je djevojka nakon čega je saznala s kakvom se životinjom igrala. Tada je nazvala svog oca i plakala preko telefona, ali jew bila sretna jer je ostala živa.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije