Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sve je moguće

Igraju dva NK Karlovca, prva liga juniorima, županijska seniorima

karlovac
kristina štedul fabac/pixsell
27.07.2012.
u 10:42

Novu upravu 
kluba čine Miroslav Mišić i Krešimir Perković te D. Milanović, S. Pavletić i T. Šolić

U ovoj sezoni na stadionu "Branko Čavlović Čavlek" igrat će dva nogometna kluba naziva Karlovac. Jedan se zove NK Karlovac, a drugi NK Karlovac 1919. NK Karlovac imat će juniorsku i kadetsku ekipu koja će nastupati u prvoj ligi za svoja godišta, dok će NK Karlovac 1919. imati seniorsku momčad koja će se za što bolji plasman boriti u županijskoj ligi. Krajnje je to čudan sustav, no kako je u našem nogometnu posljednjih godina sve moguće, ovakav razvoj događaja nakon prošlosezonskog nastupa u Prvoj HNL malo je koga iznenadio. Da Karlovac nije jedinstven slučaj, dokazuje i primjer Varaždinaca koji su u istoj situaciji kao i klubovi koji igraju na Čavleku.

 Klub nakon HDZ-a

Klub je godinama vodio lokalni HDZ, a zatim su nakon mnogo sukoba, štrajkova, afera i policijskih istraga iz klupskih prostora pobjegli gotovo svi. Sada je mala skupina entuzijasta odlučila krenuti od nule. Tako se na čelu novog kluba NK Karlovca 1919. našao Miroslav Mišić, a upravu čine još i dopredsjednik Krešimir Perković, te Damir Milanović, Saša Pavletić i Tomislav Šolić.

 – Apsolutni je prioritet i odrednica kluba briga o mladima. Zato smo se odlučili da juniori i kadeti igraju prvu ligu koju su izborili prošle godine, imamo i zapažene rezultate drugih mlađih selekcija. Vezano uz seniore, zasad još nemamo kompletiranu ekipu. Računamo na dolazak nekih igrača, a s klupe će ih voditi Mario Vrbanić. U tom segmentu želja nam je stvarati ekipu za treću ligu kojoj će se priključivati mlađi koji će ovu godinu igrati juniorsku i seniorsku prvu ligu. Moramo definirati još puno drugih stvari, primjerice sponzore. Partneri iz Češke zainteresirani su pomoći klubu, naravno u skladu s našim rezultatima i rangom natjecanja u kojem ćemo nastupati. Volio bih da se klubu okrenu i lokalni gospodarstvenici, prije svega vezano za mlađe selekcije – objasnio je sadašnju situaciju predsjednik Mišić.

 Nova ekipa

 Od prošlosezonske ekipe u Karlovcu je ostao tek Matija Mišić. Zaigrat će i Nikola Bridić, Darko Kralj, Nino Turkalj, nekoliko mlađih igrača, a u tijeku su i razgovori s pet, šest igrača koji bi iz drugih klubova u županiji prešli u Karlovac poput Krunoslava Novosela, Marija Valentića, braće Pušić iz Duge Rese...

Komentara 2

DU
Deleted user
12:32 27.07.2012.

Dakle gospodo iz HDZ-a, uspjeli se sjeb*** držav, grad sves na spavaonicu onih koji nemaju novaca da kupe stan u Zagrebu i uništiti nogometni klub. Bravo, zavidan rezultat. U tome je kumovao HSLS i HSS, a lokalni SDP i HNS su svojom nesposobnošću držali lojtre. Treba sve skupa poslat na Goli otok,

GI
girinjo
17:36 27.07.2012.

jedini koji od ovih kuži nogomet je krešo,mingo je postavljen politički od hdza,pavletić i šolić su birtijaši poznatiji u karlovcu po svemu osim po nogometu.Jeli itko iz grada kad je blagoslovio ovu upravu osim političke podobnosti provjerio i sudsku i kaznenu?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije