Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VEČERNJI PRESSING
Povratak na članak

Pratite emisiju: Kod Štimca legendarni vatreni koji nema dlake na jeziku

– Hercegovački Sarajlija, čovjek vatrenog srca i jedan iz plejade generacije '98. u Francuskoj. Obavezno pogledajte – najavio je Igor Štimac.

Komentari 10

Avatar utunelu
utunelu
07:21 29.06.2018.

meni jse sve nekako cini da stimac ima prste u svastici i malteritiranju mamica taj lik je teski pokvarenjak

VL
Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
21:22 28.06.2018.

opet ćemo svjedočiti frustracijama Marija Glutenka Stanića radi debakla Darija Šššššššimića

VL
DU
Deleted user
14:25 29.06.2018.

Eh moguce je da je Njemacka reprezentacija imala previse ovakvih strucnjaka.

VL
Avatar yumamic
yumamic
14:26 29.06.2018.

Nećeš razbojniče!

VL
SO
sohnahoakasaa
15:56 29.06.2018.

Štimac je praznoglavi glav onja koji nikad nije stavljao nikog ispred sebe ni u svojoj obitelji a kamo'li u poslu ili životu. Kad progovori Hrvatska i sve u vezi toga - neiskreno. Nije da ne zna gdi se rodil, nije da ne zna da je nosil dres Repke nego mu to nije bitno. Svi komentari privatni i javni obojeni su zavisti i ne znanjem. To je ono kad bi ja htel i mislim da sam pametan...Osoba intrigantna, konfliktna i ne baš inteligentna a tako vređa tako pametuje. Odlika primitivaca... Jedini je Hrvat koji se ne veseli ni jednoj pobjedi i uspješnosti drugih a kamo li Vatrenih od srca. Sjetite se gosta komentatora Štimca koji je uvijek u tijesnoj utrci sa Draganom Čosićom u negativi. Ovaj zadnji č, podsjeća svoje č za vrijeme utakmice s Islandom na pjesmu đonija štulića. Baš najega....Koliko moraš biti eće.sme....fuj.

VL
Avatar Ivo Hrvatina
Ivo Hrvatina
19:30 28.06.2018.

Igor Štimac ugostit će legendarnog nogometaša domoljubne Hrvatske repke tradicionalno svim nnajboljim hr sportasima rodom sa bosanske grude koji nema dlake na jeziku i reputaciju kao prodana bosanska duša.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.