Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAGIČAN ZAVRŠETAK

Preminuo brutalno pretučen Hrvat iz Mainza. Krivci dolaze iz Sjeverne Afrike?

Igor Stanković
21.12.2017.
u 13:56

Na povratu iz Frankfurta u Mainz, Stanković se na Glavnom kolodvoru porječkao s prijateljima te ostao sjediti na klupi

Igor Stanković (21) preminuo je u utorak u bolnici u Frankfurtu, gdje je mjesec dana proveo u stanju kome, iz koje se, nažalost, nije probudio.

Igor Stanković u subotu 18. studenoga, iz Mainza, gdje je živio i radio, uputio se s prijateljima u Frankfurt. Zajedno su obilazili noćne klubova, a društvo je konzumiralo alkohol u velikim količinama.

Na povratku iz Frankfurta u Mainz, Stanković se na Glavnom kolodvoru porječkao s prijateljima te ostao sjediti na klupi. Društvo ga je napustilo, ali nakratko, a kad su se vratili, tvrde, Stankovića nije bilo na mjestu gdje su ga ostavili.

Nekoliko dana poslije, piše Fenix-magazin, jedan od mladića naglasio je kako ga nisu ostavili, no otac Igora Stanković tvrdi:

– Zna se dobro tko ga je tamo ostavio – kazao je.

Nestanak 21-godišnjeg Stankovića prijavili su u ponedjeljak (20. studenoga) njegovi roditelji iz Grubišnog Polja, jer se nije javljao na mobitel.

>> Požar u Osijeku - poginulo dijete

Igor Stanković
1/14

Njemačka je policija u utorak (21. studenoga) obavila razgovor sa Stankovićevim kolegama koji su kobnu noć bili s njim. Prema policijskom izvješću, mladića je napala grupa mladića u dobi od 16 do 25 godina.

Policija također navodi da su napadači podrijetlom iz Sjeverne Afrike i jugoistočne Europe, a imali su tamnu kosu i tamnu odjeću.

Otac je kazao kako mu je sin pronađen na klupi u nesvjesnom stanju. Prema njegovim informacijama, mladić je ležao na leđima dok je povraćao i to što je povraćao vraćalo mu se u grlo tako da je to najvjerojatnije uzrok pada u komu.

Igorovi prijatelji od njega se opraštaju na Facebooku te obitelji izražavaju sućut. Njegova sestra Romana Stanković još u srijedu uvečer na svojem je Facebook profilu napisala stihove pjesme za preminulog brata.  

"Gledam sunce na zapadu tone, tamo negdje sviće bratu mome. Imam brata kraj mene ga nema, odnijela ga neka druga zemlja. Ti si negdje s druge strane svijeta, slike šalješ preko interneta. Noću sanjam njegov glas, nadam se da doći će čas da ga opet jako zagrlim", napisala je sestra bratu. 

Ključne riječi

Komentara 24

KV
kvatrić
15:33 21.12.2017.

Nema ništa od kukanja, a još manje od besmislenih poruka kako kozohebe treba protjerati iz Europe. Naravno da treba, ali ih zapadnoeuropske zemlje sigurno neće protjerivati, jer ih planski i naseljavaju. Jednostavno treba prihvatiti realnost i prilagoditi se situaciji. S obzirom da od policije ne mogu očekivati zaštitu, Hrvati bi se u Germanistanu i ostalim zapadnoeuropskim državama morali organizirati, držati zajedno te kozohebima uzvraćati još brutalnije. Ta gamad razumije samo silu, a svako popuštanje tumači kao slabost. Nažalost, nema druge. Na divlje se mora samo još divljačkije udariti.

Avatar Senf na kobasi
Senf na kobasi
15:07 21.12.2017.

koja sramota!sve to treba poslat avionom natrag i izbacit ih van,po mogućnosti bez padobrana!sućut obitelji!

DU
Deleted user
14:51 21.12.2017.

Multikulti raj.......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije