Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
igor kolman:

'Posavec je iznio svoje, a ne stavove stranke'

Matija Posavec
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
Autor
Ivanka Toma
30.03.2015.
u 17:02

Kolman: U politici je dojam jako važan, a ako je dojam da se Posavec približio Čačiću, onda je to relevantno

Svatko ima pravo iznositi svoje stavove, pa tako i Matija Posavec. Sve što je rekao njegova su razmišljanja, a nisu stajališta stranke – rekao je glasnogovornik HNS-a Igor Kolman kojega smo zamolili za komentar Posavčevih (na slici) kritičnih stavova prema koalicijskom sporazumu koji HNS ima sa SDP-om, kritičnom odnosu prema radu i rezultatima aktualne vlade, odnosima unutar samoga HNS-a te apostrofiranja Radimira Čačića kao političara koji je potreban svakoj vladi.

Posavčevu ambiciju da se kandidira za predsjednika HNS-a koju je također iznio u intervjuu Večernjem listu, Kolman nije posebno komentirao navodeći da će se o tome izjasniti Sabor stranke koji bira predsjednika. Na otvoreno simpatiziranje Čačića i stavove koji idu na mlin Čačićevim izjavama da bi na izbore izašao s HNS-om kada bi mu na čelo došao Posavec, glasnogovornik stranke kaže da “svatko odlučuje što će učiniti sa sobom, svojim imenom i svatko sam odlučuje kojim će putem ići”.

– U politici je dojam jako važan, a ako je dojam da se Posavec približio Čačiću, onda je to relevantno. Pitanje je samo koliko će mu to donijeti koristi, a koliko štete – kaže Kolman.

Jedino što je otvoreno zamjerio svome stranačkom kolegi koji obnaša vlast u Međimurskoj županiji jest njegova tvrdnja da se Vlada nije potrudila oko realizacije projekata bitnih za Međimursku županiju.

– To je vrlo nekorektno od njega. Nije istina to što je rekao i jako dobro zna što je sve Vlada činila za njegovu županiju, kao i za druge.

>> Matija Posavec (34): Ja šef HNS-a? Nije isključeno

>> HNS-ovac: Neću da Međimurske vode budu igračka SDP-a

Komentara 2

SS
sseka
20:07 30.03.2015.

nije se posavec približio čačiću nego se od njega nikada nije ni odmaknuo. on je bio i ostao čačićev "projekt". glumi odanost vesni pusić a u stvari je klasični "spavač". čačić je u panici jer s "reformistima" dobiva 0.3% te stoga računa da će, na ovaj način, razaranjem HNS-a dobiti barem 0.5%. ne zna se tko je tu jadniji: posavec, čačić ili mediji koji se bave ovim beznačajnim patuljcima na hrvatskoj političkoj sceni!

Avatar šokac_divani
šokac_divani
07:18 31.03.2015.

Možda je došlo vrijeme da klijentelistička i nadasve korumpiranina Hrvatska narodna stranka nestane s političke pozornice. Sramota je što se ta stranka uopće i naziva "hrvatska" kada to uistinu nikada nije ni bila. Dakle, želim joj brzo gašenje i nestanak.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije