Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POTRAGA ZA SPLIĆANINOM
Povratak na članak

Igor Jurić za Večernji list: 'Nada tinja u svima nama, ali trebamo se početi pripremati za najgori scenarij'

Zadovoljan sam istragom, sve ide po planu, ali o uspješnosti ne možemo govoriti dok se Matej ne pronađe. Drago mi je kako su građani Srbije reagirali na nestanak. Ljudi su se solidarizirali i pružaju golemu podršku.

Komentari 2

Avatar Cohen
Cohen
12:55 05.01.2022.

Jedan od korisnijih članaka na ovu temu, uz intervjue naših i srbijanskih kriminalista. Činjenica je da većina nas ima čvor u želucu svih ovih dana, najiskrenije suosjeća s obitelji i žarko želi povoljan ishod. No u cjelini gledajući ipak je bolesno da smo na nacionalnoj razini od sudbine ovog mladića stvorili prvorazrednu opsesiju nad opsesijama, čemu su u najvećoj mjeri pridonijeli ne samo portali nego i tradicionalni mediji, prateći situaciju "iz minute u minutu"(!?) Cijela se nacija danima igra laika-istražitelja prema obrascima iz TV krim serija, novinari i "novinari" nemilice istiskuju iz napaćenog oca najintimnije izljeve emocija i onda njima beskrupulozno trguju pred javnoću (maste brke nad senzacijom koju raspiruju i podjaruju nam osjećaje). Ulovili čak i bivšu razrednicu (zašto nju?) za izjavu, Cvrtila je, mislim jučer rekao da je važno naći ravnotežu između interesa javnosti i i potreba mladićeve obitelji. Trebalo bi ga poslušat.

VL
Avatar messerschmidt
messerschmidt
12:35 05.01.2022.

Prijatelji tek drugi dan u 10 otišli na policiju. Kao u slučaju Chapaquidick kad je Edvard K. odlučio prijaviti nesreću tek drugi dan.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.