Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nepozivo

Igor Gavrić podnio ostavku na članstvo u HKS-u

gavrić
Foto: Goran Ferbezar/PIXSELL
21.05.2015.
u 12:01

Za sada se ne zna kakvi su dalji planovi Gavrića za nastavak političkog djelovanja

Predsjednik središnjeg Glavnog odbora HKS-a te predsjednik Županijskog vijeća HKS-a Vukovarsko-srijemske županije Igor Gavrić podnio je danas pisanu ostavku na sve stranačke dužnosti u Hrvatskoj konzervativnoj stranci. Ovu informaciju potvrdio nam je i jedan od čelnika HKS-a u gradu Vukovaru najavljujući kako će tijekom današnjeg dana stranka izdati priopćenje za javnost. Za sada se ne zna kakvi su dalji planovi Gavrića za nastavak političkog djelovanja. Kao mogućnosti spominje se nastavak daljeg djelovanja kao neovisni vijećnik, povratak u HSPAS kao i mogući prelazak u HDZ. On je prije četiri mjeseca, zajedno s dobrim dijelom članstva HSPAS čiji je bio član, tada prešao u HKS.

Gavrić obnaša i dužnost predsjednika Gradskog vijeća Vukovara tako da je za sada nepoznato hoće li njegovo napuštanje HKS-a izazvati i promjene u vijeću. Gavrić se za sada ne javlja na telefonske pozive. Iz HKS-a su priopćenjem za javnost potvrdili informaciju o ostavci Gavrića.

Glavni tajnik HKS-a Denis Bevanda u kratkom priopćenju za javnost izvijestio je kako je za povjerenika Županijskog odbora HKS-a Vukovarsko-srijemske županije imenovan načelnik općine Vođinci, Martin Kordić, a novi predsjednik Glavnog odbora bit će izabran na prvoj sljedećoj sjednici Odbora 20. lipnja 2015. Komentirajući ovu informaciju Glavni tajnik HSPAS Pero Ćorić rekao je kako ga nije iznenadila informacija o ostavci Gavrića kao i da se slično dešava i z drugim sredinama.

- Pozivamo sve zavedene i istinske pravaše da se vrate u okrilje HSPAS, Pravaškog kišobrana ili Domoljubne koalicije u koju su okupljene stranke sličnog ili istog političkog svjetonazora. Igoru Gavriću čestitamo na političkom kuražu te se nadamo da ćemo nastaviti tamo gdje smo prekinuli prije četiri mjeseca, raditi na dobrobiti Vukovara i jedine nam Hrvatske, rekao je Ćorić. 

>> Ruža Tomašić: Samo istina vodi do pravde, a pravda do trajnoga mira

Komentara 3

DU
Deleted user
12:18 21.05.2015.

Minoran lok. politićar iz nepoznatih stranaka postao vijest, dali je vrijeme kiselih krastavaca krenulo.

Avatar mirica19
mirica19
12:22 21.05.2015.

Sve se lagano čisti, mora da će izbori skoro...Sad ćemo čuti i za stranke koje se pojave samo u preizborno vrijeme ;)

SI
Sittingbull
17:18 21.05.2015.

Poznavajući vukovarski hdz lako je moguće da oni imaju svoje prste u ovome. Ako Gavrić pređe u hdz onda je samo pitanje što je dobio za prelazak. Ah, da, u hdz se prelazi samo iz ljubavi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije