Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRISAVLJE
Povratak na članak

Igor Duić imenovan glavnim urednikom Novih medija HRT-a

"Igor Duić jedini je u natječajnome postupku zadovoljavao uvjete za glavnoga urednika Novih medija HRT-a"

Komentari 5

Avatar comparator
comparator
10:31 06.11.2015.

Možete mijenjati ljude koliko hoćete ali vi ste i dalje oni isti programirani jednoumci školovani za sakrivanje istine. Uređivanje podnevnog Dnevnika u bilo koje vrijeme vladavine vaše jednoumne klike nije neka preporuka ! Želimo Hrvatsku televiziju ,a ne vašu televizijuu s hrvatskim imenom .

VL
AS
ante_slavonac
13:06 06.11.2015.

Ovako iz pristojnosti,pitam ima li na HRT-U ijedan Hrvat?

VL
KA
KaNiDora
14:20 06.11.2015.

Vanja, Saša, Rajko, Igor, ... dokle ?? S njima svima van, raspustiti HRT i krenuti izpočetka.. jedan program i mirna Bosna, ukinuti pretplatu

VL
AS
andelko.subara
05:49 07.11.2015.

Narod treba dignuti na noge i reči takvim ustanovama ne jer HRT je postao največi neprijatelj Hrvatske samostalne države i njenog naroda. Kada gledaš Dnevnik i uporediš sa vijestima iz S. Koreje samo su voditelji drugačiji po izgledu, Pol Pot škola, jadno

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.