Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
objavljeno godišnje izvješće
Povratak na članak

IEA: Energetska industrija ne čini dovoljno na smanjenju emisija metana

Metan je odgovoran za oko 30 posto porasta globalnih temperatura od industrijske revolucije. Budući da ima brži i snažniji učinak od smanjenja ugljičnog dioksida, smanjenje emisije metana moglo bi se pokazati kao najbolji način za brzo ograničavanje globalnog zagrijavanja i brzo poboljšanje kvalitete zraka.

Komentari 2

Avatar messerschmidt
messerschmidt
10:11 22.02.2023.

Ameri ne potpisuju međunarodne sporazume, ne odriču se auta na benzin, tesle izvoze, a doma ih ne kupuje nitko, ne gase atomke, gorivo im je jeftino, a u EU sve obratno.

VL
HO
homofobic
15:55 21.02.2023.

Blazena HINA i poslije tita tito! Rade i dalje ono za sto su ju drugovi osnovali kada je bilo jasno da TANJUG vise nece biti dovoljno utjecajan! Metan je PRIRODNI plin proizvod truljenja organske materije (svega sto zivi pa umire) Vidjeli ste na povrsini jezerca mjehurice kada se digni sa dna iz trulog lisca - to je metan! Kada poslije uzivanju u odlicnom grahu s kobasicama cujete miomiris kako vam prolazi gacama - to je metan! Metan proizvode zeceki i grlica i kravice i srnice. Metan je svuda oko nas ali "progresivni Zeleni" se ne trude skolovati djecu kako priroda funkcionira nego ih uce biti buntovnima i piliti granu na kojoj sjede!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.