Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAJAVILA EPIDEMIOLOGINJA
Povratak na članak

Idući tjedan stiže nova doza cjepiva AstraZenece, zna se i koja količina dolazi u veljači

Daljnje cijepljenje će ići brže jer se očekuje stabilizacija isporuke, te se očekuju i veće količine Pfizerova cjepiva u ožujku, kazala je epidemiologinja

Komentari 3

DU
Deleted user
10:08 04.02.2021.

Njemacka i Italija ne daju to s/ranje starijima od 65+ ...pametni ljudi

VL
DL
dvanaest_legija
09:27 04.02.2021.

Cjepivo AstraZeneca nema ni kakvog smisla, budući da ne štiti stariju populaciju. Cilj svih mjera je da zaštitimo starije i bolesne. Švicarci, naprimjer, to cjepivo zbog toga nisu ni odobrili.

VL
AA
aabbcc
12:48 04.02.2021.

Pocela je trzisna konkurencija. Moramo dozvoliti da bar doktori sami odlucuju koje cjepivo ce izabrati i primiti osobno a ne i njima odredjivati.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.