Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIVŠA ŠEFICA POREZNE
Povratak na članak

Idući tjedan odluka o pravomoćnosti optužnice protiv Nade Čavlović Smiljanec

Obrana je tražila da se iz spisa izdvoje neki dokazi kao nezakoniti

Komentari 4

DU
Deleted user
14:54 05.10.2015.

kad gledam ove odvjetnike smraci mi se. uvijek isti unajmljeni odvjetnici od strane velikih riba koje su pod sumnjom za korupciju......sve pokusavaju uciniti nevinima a najgore je sto u tome i uspjevaju a sve na temelju krsenja prava njihovog klijenta....da nema takvih kriminalaca nebi imali posla osim obicnih parnica za nekoliko tisuca kuna. bas me interesira kolika je cijena sata tih odvjetnika. 200 kn? 300kn? 500kn?1000 kn?za mjesec dana rada valjda na jednom klijentu zarade vise nego obican smrtik u 3 godine

VL
DU
Deleted user
19:56 05.10.2015.

Od kud ekipi love za takve skupe odvjetnike? Sve od place u drzavnoj sluzbi?

VL
BR
brancro
23:52 05.10.2015.

Smiljanec sigurno zna koliko je gđa. odvjetnica prijavila i platila poreza

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.