Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hajdaš Dončić:

Idućeg tjedna otvara se autocesta do Ploča!

siniša hajdaš dončić
Foto: Ivana Ivanović/PIXSELL
1/3
06.12.2013.
u 15:58

Za Pelješki most Hajdaš Dončić je rekao kako očekuje da će konzultanti Europske komisije do Božića predati izvještaj i ponuditi najpovoljnije rješenje

Sigurnost plovidbe i zaštita morskog okoliša i dalje su najzahtjevnije zadaće Ministarstva pomorstva rekao je ministar Siniša Hajdaš Dončić na središnjoj proslavi Dana pomoraca i blagdana Svetog Nikole u petak u Splitu koji je započeo otvaranjem obnovljenog svjetionika Pomorac na Katalinića Brigu, koji je oštećen u Domovinskom ratu kada je Split granatiran s mora. Za iduću je godinu Hajdaš Dončić je najavio nove pogodnosti za domaće brodare i pomorce. Najavio je skorašnje puštanje u promet dionice autoceste A1 do Ploča, već narednog tjedna, čim završe tehnički pregledi, kojih je više od 20 jer je riječ o zahtjevnoj dionici.

Za Pelješki most Hajdaš Dončić je rekao kako očekuje da će konzultanti Europske komisije do Božića predati izvještaj i ponuditi najpovoljnije rješenje i do tada ne želi ništa komentirati, kao ni nedavnu veliku nesreću na A1.

- Na žalost, velika se tragedija dogodila, izgubljeni su ljudski životi, ali pustimo da istraga završi kako bismo mogli definitivno, racionalno i realno utvrditi što se uistinu dogodilo – poručio je Hajdaš-Dončić.

>> Autocesta A1 između Maslenice i Gornje Ploče ponovno otvorena

Komentara 2

VJ
vjerovnik
16:53 06.12.2013.

e fino, sad kad je autocesta do Ploča gotova, sad možete i luku Ploče dati bosancima u koncesiju na 99 godina ...

Avatar Jorge
Jorge
10:21 07.12.2013.

Zanima me koliko će koštati kilometar ceste pod ovom vladom? 5, 15 ili 25 milijuna. Mislim da će nam tajiti, jer su cijenom vjerojatno nadmašili čuvene HDZ-ove kilometre. Radovi su stajali godinu dana bez razloga e da bi propao Konstruktor i IGH.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije