Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prozivaju matticha

IDS zbog nasilnog ponašanja traži ostavku načelnika Višnjana

Chiavalon i  Poropat
Vesna Brnabić/VLM
17.10.2010.
u 13:52

Cuccurinova tvrdnja da je Mattich branio javno dobro je, gotovo sramnija od fizičkog obračunavanja načelnika, kazala je Nevija Poropat.

Na današnoj konferenciji za novinare glavni tajnik Tedi Chiavalon i podpredsjednica IDS-a Nevija Poropat osudili su ponašanje višnjanskog načelnika Angela Matticha koji je palicom nasrnuo na starijeg čovjeka i oštetio mu automobil.

- Cuccurinova tvrdnja da je Mattich branio javno dobro je, gotovo sramnija od fizičkog obračunavanja načelnika. Gospodin Cuccurin jako dobro zna da se javno dobro ne brani palicom i silom, a u konkretnom slučaju nije napadnuto javno dobro, već je napadnut 78-godišnji gospodin, a načelnik Višnjana je zadnjih mjeseci imao još takvih neprimjerenih ispada, upravo prema starijim osobama - kazala je Nevija Poropat.

- Pozivam Matticha da se ne skriva iza priopćenja za javnost, te da u skladu s visokim standardima po pitanju tolerancije i nenasilja postignutim u Istri, da hitnu i neopozivu ostavku - izjavio je Chiavalon.

Mattich je, inače član Ladonje, u zadnje vrijeme imao dva ekscesa sa građanima u Višnjanu - nedavno je palicom branio trg ispred kuće u kojoj živi, a u kolovozu se sukobio sa 63-godišnjom ženom koja ga je, zbog lakših ozljeda, prijavila i policiji.

Komentara 6

EL
elfenomeno77
15:26 17.10.2010.

a di je kajin pijanac?

OB
-obrisani-
15:22 17.10.2010.

kako je HDZ uništio državu tako je IDS uništio istru na lokalnoj razini zajedno sa svojima iz SDP,rasprodali su sve živo ,afera po istri kolko ti duša želi a uskok šuti ---pitanje jedino za gospodu iz USKOKA kad mislite posjetit istru i pozabavit se sa kriminalom i pljačkom u ISTRI!

OB
-obrisani-
16:45 17.10.2010.

Pa nisu samo napadi palicom nasilničko ponašanje, to su i gotovo svi Kajinovi javni nastupi !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije