Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Boris Miletić
Povratak na članak

IDS podržava Josipovića jer se zalaže za decentralizaciju i regionalizaciju Hrvatske

Stvaranje regija je prvi neizostavni korak u provođenju strukturnih reformi bez kojih nema ekonomskog rasta i oporavka, rekao je Miletić

Komentari 80

Avatar SINIŠA POLJAK
SINIŠA POLJAK
14:06 03.01.2015.

Miletiću da si malo stariji i načitaniji znao bi da je prije Hrvatskog proljeća 1971 bila velikosrpska akcija da se republika Hrvatska podijeli na regije kako bi se dotuklo Hrvatsko zajedništvo i jedinstvo. IDS-ove aktivnosti upravo idu u tom smjeru - razbiti i razjediniti Hrvatsku. Da li vi svi u IDS-u mislite da smo svi mi Hrvati idioti a da ste samo vi pametni. Ako vam ne odgovara ovo ustrojstvo lijepo se odselite u Sjevernu Koreju i tamo tražite svoju regiju.

VL
BE
berija
13:48 03.01.2015.

Zašto? Pa je li IDS prvi bio za opstanak Istarske županije? Što, vi bi za sebe jedna pravila, za ostale druga? Decentralizacija se očituje u raspoređivanju upravljanja javnim novcem, a ne regionalizacijim Hrvatske. Vi podržavate Josipovića jer ste licemjeri kao i on. Istra regija, Regija. OK, hoće li onda i Međimurje biti regija, i Moslavina, Srijem, Banija, Gorski Kotar, Lika? Sve su to povijesne regije.

VL
BA
bakulušić
13:59 03.01.2015.

IDS podržava Josipovića zato što su oni Titovi i Tito njihov. Kao i Josipović.

VL
ST
Stolic
14:19 03.01.2015.

Moj glas neide vise IDS ako je ovo istina.

VL
Avatar man_cro
man_cro
14:26 03.01.2015.

Da...ali kad ovim lokalnim kriminalcima se spomene Istra i Primorje kao jedna regija odmah skaču kao opareni. Oni su za spajanje županija i okrupnjavanje sve dok se njih ne dira.

VL
DH
dalibor.hren
14:01 03.01.2015.

Imao je pet godina vremena za stvaranje regija...

VL
Avatar ante_djakovo
ante_djakovo
15:30 03.01.2015.

"Oficirsko dete Miletic" podrzava "partizansko dite Ivu"...ima neka tajna veza...kao ono pjevase njihovi miljenici "nosim kapu sa tri roga i borim s protiv Boga"!Prozirni ste do kraja,ali ovo 11.sijecnja nisu izbori,nego prebrojavanje koga ima vise u RH,Hrvata ili sugoslavena!:)

VL
BK
B Kosa
14:12 03.01.2015.

Mileticu znali smo koga cete podrzati. Znamo da orjuna i autonomasi vladaju istrom. Mozda ima jos koji nacionalno svjestan Hrvat u istri koji ce dati glas kolindi.

VL
CA
canon60
15:20 03.01.2015.

Toliko želite regionalizacju da bi se najradije pripojili Italiji. Već sam 15-tak godina kao vikendaš u Istri i znam kako dišete. Čast iznimkama !!!!

VL
DU
Deleted user
14:50 03.01.2015.

Kakva reginalizacija? Više sliči na legalizaciju separatizma.

VL
JO
josip2505
14:40 03.01.2015.

Gospodin Kajin u vise navrata je iznia u kakvoj korupciji se nalazi Istra. Zato podrzavaju Josipovica nadajuse nedodirljivim.

VL
DU
Deleted user
15:25 03.01.2015.

IDS podržava Josipovića jer zanju da on neće progonti Jakovčavića i ostale lopove u Istri,pitajte Kaina:

VL
Avatar japunduša
japunduša
15:15 03.01.2015.

Tolko se trude oko te regionalizacije (točnije-odcjepljenja od RH, jer mi, ostatak Hrvatske, nismo niti ćemo ikada biti na njihovom i mentalnom i materijalnom nivou), da bu im preostalo jedino to da zminiraju poluotok i gurnu ga put mora. Paa zakaj nebi bil otok, kad to već tak žele,

VL
Avatar vkv353
vkv353
15:20 03.01.2015.

ako su oni za decentralizaciju onda istra mora biti pod rijekom pošto je to u njihovom području najveći grad, po čemu bi istra bila različita od bilo koje druge županije u RH,po idesovom oni bi bili posebna regija RH,ako see ide na regije mogu biti četiri regije po milijun stanovnika ili bolje neka ostane kao i dosad,jer štogod misle političari napravit bolje nama stanovnicima bude još triput gore

VL
AF
afer
15:35 03.01.2015.

Ovo sve mešaju vojna grla što su se doselili po '91 kad im je bilo došapnuto da če Istra dobiti autonomiju

VL
LE
LeonardS
14:34 03.01.2015.

Ovo je čisti politički govor, odnosno laža i paralaža, jer več niz godina Istarski čovjek vas moli da krenete ovim putem i sad vi dolazite sa pričom da to potencira Josipović a vaš glas u Saboru na tu temu nikad nije dignut, postali ste pravi političar jer vas je strah dolaska HDZ-a na vlast A JEDINI JE jAKOVČIĆ S NJIMA U DILU , DAKLE ZBROJIMO DVA I DVA

VL
BR
Brontops
16:32 03.01.2015.

Među najrazvijenijim zemljama već desetljećima u Europi i Svijetu su skandinavske zemlje, a nisu detcentralizirane, ne barem na taj način koji IDS zagovara, a sada i Josipovic. IDS će dati podršku i crnom vragu samo ako taj vrag prihvati IDS-ovu Terra Istria. Za razliku od decentralizacije i odcjepljenja, ljudi u primjerice Švedskoj, ne razvlače svoje radno vrijeme u svoj privatni interes ili interes neke pokrajine već rade u interesu sveukupnog švedskog naroda, posebito u interesu države, te nastoje na svim poljima vidjeti kulturalne sličnosti, a ne različitosti, uključujući i doseljeničke kulture. Miletić je mlad ali vrlo dobro školovan po pitanju Terra Istra. Na svu sreću, Josipovićev Ustav je i bit će mrtvo slovo na papiru, kao i sam Josipovic, nakon 11/1-2015. godine. Jer Josipovicu povjeriti još 5 godina značilo bi razmontirati ono sto je hrvatski narod krvlju stekao - samostalnu Hrvatsku državu. U Hrvatskoj ne nedostaje demokracije, niti u usporedbi s najdemokratskijim zemljama u svijetu. Hrvatskoj nedostaje odgovorna, poštena i visokoobrazovana politička i ina elita, koja će u svakoj sekundi svog života štititi interese svakog pojedinca i države. Hrvatskoj nedostaje školovan narod, koji će svojim radom moći prehraniti sebe i svoju obitelj i priuštiti si neke aktivnosti poput hobija, putovanja i sl.. To Josipovic neće i ne može pružiti hrvatskom narodu, jer da je bi za to sposoban, pokazao bi to do sada, a ne mahao mrtvim slovom na papiru, dok mu je narod u živom pijesku do prsiju. A IDS-ovi će članovi i simpatizeri poslušati Miletica, u to ne treba sumnjati. Bitno je da drugi ne krenu Josipovićevim pravim putem, koji, očito je, ide IDS-u u zagrljaj.

VL
LI
Livi
19:13 03.01.2015.

Nije ni cudo, pa ti si omogucio nastup u Areni svima iz Srbije, a zabranio si Thomsonu koji je s puskom u ruci branio Hrvatsku i omogucio tebi da budes gradonacelnik.

VL
Avatar d-ano
d-ano
16:10 03.01.2015.

Miletic se drzi stare parole,,,,,,,,,Podjeli pa vladaj,,,,,,,,,,,na kraju se svodi kroz par 10 godina ,,separatizam i odcjepljenje ako se uvidi mogucnost,,,politika je kurva izvinte me sto psujem,,,,,,,das mali prst a odgrize ti citavu ruku,

VL
VA
VADEMECUM
16:20 03.01.2015.

Kako prihvaća podršku istarske zločinačke organizacije? Barem tako govori Kajin a nitko se nije ogradio. Kajin podržava Josipovića, dakle i Kajin i ekipa su simpatizeri kriminala. Sve i svakoga za glasove, a naše jedine glasove nizašto.

VL
« 1 2 3 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.