Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POVUKLI PODRŠKU

IDS otkazao pressicu s Čačićevim reformistima: Mi smo lojalni

Miletić i Jakovčić
Foto: Duško Marušić/PIXSELL
04.05.2014.
u 15:26

- IDS je lojalan koalicijski partner i ne želi ni na koji način dovesti u pitanje funkcioniranje postojeće koalicije – poručili su iz istarske stranke.

Premda je za ponedjeljak u Varaždinu već bila najavljena konferencija za novinare o suradnji  Udruge  "Inicijativa za osnivanje Narodne stranke - reformisti", koja okuplja bivše članove HNS-a vjerne bivšem predsjedniku stranke Radomiru Čačiću,  i IDS-a , susret s novinarima je otkazan zbog, kako su priopćili iz IDS-a, tumačenja pojedinih medija da IDS suradnjom sa  Udrugom želi stvoriti alternativnu koaliciju na štetu postojeće.

 - IDS je lojalan koalicijski partner i ne želi ni na koji način dovesti u pitanje funkcioniranje postojeće koalicije – poručili su iz istarske stranke.

Inače, u IDS-ovu pozivu za odgođenu tiskovnu konferenciju navedeno je da je tema suradnja reformista i IDS-a na programima i zakonskim prijedlozima vezanim za decentralizaciju, EU fondove i izborna pravila na parlamentarnim izborima o čemu su trebali govoriti predsjednica Udruge Natalija Martinčević i bivši predsjednik IDS-a i kandidat te stranke na europskim izborima Ivan Jakovčić.  

Komentara 13

Avatar Carrera
Carrera
16:04 04.05.2014.

ma raspada se kukuriku koalicija iznutra, koliko god oni to pokušavali sakriti

Avatar una12
una12
15:45 04.05.2014.

Postavlja se pitanje, kako moze netko tko je osudjen za ubojstvo dvoje ljudi i odlezao zatvorsku kaznu, osnovati stranku i bavit se dalje politikom?

CB
Conan Barbarin
15:58 04.05.2014.

kakva smo mi to država kad zatvorski kažnjenici ulaze u politiku i spremni su doći na vlast????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije