Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Idealni darovi od zlata po idealnim cijenama već od 200 kuna

Auro Domus
Foto: PR FOTO
1/3
PR
Autor
PR članak
11.11.2016.
u 08:00

Zlato je oduvijek predstavljalo idealan dar, kao simbol uspjeha i bogatstva, ali i samo po sebi vrijedan predmet čija je posebnost u tome da s protekom vremena sve više dobiva na vrijednosti. Upravo zbog toga tvrtka Auro domus u svoju je ponudu uvela široku paletu proizvoda od zlata pod motom „dar koji ne gubi vrijednost“. Kao idealni darovi za Božić, obiteljske proslave, rođendane i druge posebne prigode, zlatne kartice, dukati, pločice i poluge darovi su koji nikada ne prestaju darivati jer svake godine vrijednost zlata sve više raste.

 

Zlatne kartice poseban su dio ponude Auro Domusa, stvorene kao savršen spoj zlata kao tradicionalnog dara i suvremenog izgleda atraktivnih poklon-kartica. Prilagođene su svakom budžetu jer njihova cijena kreće već od 200 kuna.

Osim prigodnih darovnih kartica, u poslovnicama Auro Domusa i ekskluzivnim trgovinama The Bank of Gold u Zagrebu (Ilica 19), Splitu (Mall of Split) te Kastvu može se pronaći širok asortiman investicijskog zlata. Dukati, poluge i pločice idealni su darovi, ali i kvalitetan način očuvanja imovine, jer cijena zlata od početka godine porasla je 20 posto, a u proteklih 10 godina čak 300 posto!

U više od 160 trgovina Auro domusa i dalje se nude najpovoljnije cijene otkupa zlata, dok će najbolje uvjete dobiti klijenti koji se odluče na zamjenu svog lom zlata za investicijsko zlato u fizičkom obliku, odnosno dukate, zlatne poluge ili zlatne pločice.

Kompletnu ponudu Auro domusa moguće je pronaći na službenim stranicama tvrtke, a za sve informacije o posebnim pogodnostima kod kupnje, zamjene ili otkupa zlata dostupan je besplatni broj telefona 0800 510 510.   

Želite prijaviti greške?