Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne propustite

Idealna prilika za kupnju u pola cijene

aukcija
Foto: Promo foto
20.10.2015.
u 13:05

U srijedu, 21.10., u podne završava Večenjakova online aukcija, ne propustite priliku za povoljniju kupnju

Iskoristite ekskluzivnu priliku za kupnju nekog proizvoda ili usluge u pola cijene na Večernjakovoj online aukciji. Kupite nešto korisno i pri tome uštedite.

Izbor je raznovrstan, pa tako u ponudi možete pronaći bogati wellness paket mediteranske romanse za dvoje u Opatiji za samo 1.134 kn; Božić za dvoje u Podravini za samo  499 kn; 16 punih sati plesne poduke za početnike u Plesnom centru Elite u Zagrebu za samo 185 kn; paket priprema za državnu maturu u Zagrebu (za predmete matematika, hrvatski i engleski jezik)  može biti vaš za samo 1.125 kn; upis u obrazovni program prekvalifikacije za smjer turističko-hotelijerskog komercijalista na Pučkom otvorenom učilištu u Zagrebu za samo 7.250 kn.

Zavirite u Večernjakovu online aukciju i nađite nešto za sebe ili dragu osobu. Tražite edukaciju, proizvode za dom, strojeve, alate, tehniku, sportsku opremu ili možda tražite neki kozmetički tretman ili želite negdje otputovati i odmoriti se, Večernjakova online aukcija je pravo mjesto za vas! Jednostavno je, u samo nekoliko koraka možete kupiti što želite.

Ne oklijevajte, nego iskušajte svoju sreću, aukcija traje do 21.10. do 12:00 h.

Sretno!

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije