Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'POSTOJI RAZUMNA OSNOVA ZA VJEROVANJE'
Povratak na članak

ICC će podići optužnicu protiv Amerikanaca zbog Afganistana? 'Čini se da su ratni zločini počinjeni u sklopu odobrenih tehnika ispitivanja'

Sjedinjene Države su po velikim dijelovima Afganistana lovile talibane i al Qaedu iza napadaja 11. rujna 2001.

Komentari 2

DU
Deleted user
09:46 15.11.2016.

Hahahaha ICC će dići optužnicu protiv Amerikanaca??? Dobar vic....niste čuli za onu "ne grizi ruku koja te hrani"...pa nisu oni prćija kao mi da skidaju gaće kad to netko kaže...

VL
Avatar nekakav
nekakav
12:15 15.11.2016.

a koja će to zemlja amerikance izručiti tom sudu? ne zaboravimo da je pola svijeta sa amerima zaključilo ugovor kojim se amerima jamči neizručivanje zbog optužbi za ratni zločin. kad netko spomene američku potporu poštivanju međunarodnih normi, propisa, treba sese debelo nasmijati.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.