Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zapad je zapad

Iako golišavi, nisu srušili rekord, ali su prikupili novac

Badići ispred Opere u Sydneyu
Foto: AFP
1/5
12.11.2009.
u 13:25

Na proljetnom suncu na stubištu Opere okupili su se svi koji su se htjeli razodjenuti iz natjecateljskih i humanitarnih razloga: rušenja rekorda i prikupljanja novca.

SYDNEY – Nadolazeće australsko ljeto bilo je mamac da se jučer 280 sudionika razgoliti u kupaće kostime na stubištu slavne Opere.

Osim rušenja Guinnessova rekorda cilj događaja bilo je i prikupljanje novca za nevladinu udrugu Australian Indigenous Mentoring Experience koju podupire australski proizvođač plivačke opreme Budgy Smuggler. Raniji južnoafrički rekord na kojem je sudjelovalo 287 ljudi nisu srušili. Možda je ipak bilo prerano za masovno razodijevanje.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije