Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jadrolinija

I za splitske katamaranske linije prodaja karata online

katamaran karolina
Ivo Čagalj/PIXSELL
17.04.2014.
u 15:30

Za sada se putem Interneta mogu kupiti samo komercijalne karte dok će ovakva prodaja za otočane biti moguća čim se uvede mehanizam njihova "identificiranja".

Nakon što je u veljači pokrenula pilot projekt online prodaje karata za katamaransku liniju Rijeka – Rab – Novalja, Jadrolinija u sustav prodaje na www.jadrolinija.hr uvodi i dvije katamaranske linije sa splitskog područja. Riječ je o linijama Korčula – Hvar – Split i Lastovo – Vela Lula – Hvar – Split.

Za sada se putem Interneta mogu kupiti samo komercijalne karte dok će ovakva prodaja za otočane biti moguća čim se uvede mehanizam njihova "identificiranja". Dotad, poručuju iz Jadrolinije, ne moraju strahovati da će ostati bez karata jer se internetski ne prodaju stopostotni kapaciteti upravo da bi se osigurale karte za otočko stanovništvo.

Krajem travnja u sustav online prodaje ući će i preostale četiri katamaranske linije Jelsa – Bol – Split, Ist – Molat – Zadar, Zverinac – Božava – Sestrunj – Zadar i Zadar – Iž – Rava čime Jadrolinija, završava prvu fazu toga projekta za nacionalnu plovidbu.

>>Završena rekonstrukcija Prizne vrijedna 9 milijuna kuna

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije