Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Porosvjed u Krakovu
Povratak na članak

I Wajda protiv pokopa Kaczynskog pored poljskih kraljeva

Dok u Varšavi sve više raste broj Poljaka koji žele odati počast poginulom predsjedniku Lechu i prvoj dami Mariji Kaczynski, vijest o odluci mjesta njihova pokopa koja je stigla iz Krakova oštro je podijelila poljsko javno mnijenje.

Komentari 4

LI
libero
20:44 14.04.2010.

O jadni Poljaci jeste govno..!

VL
SV
svitak
21:34 14.04.2010.

interesantno kako se priča samo o onima koji su protiv toga a velika večina je za pa pišite malo o tome

VL
BA
Babaroga
16:32 14.04.2010.

Pa ni nema razloga da se tamo pokopa. Može biti najbolji čovjek sadašnjice ali kraljevi i vladari iz prošlosti neke nacije su njen ponos i preko njih svaka nacija se definira sto je i od kada je i od kud dolazi. Da se zna grob kralja Tomislava ili ostalih ponajmanje bih želio da uz njega bude Francek.

VL
MA
malitrn
21:58 16.04.2010.

Pa ja mislim da bi Kaczynsky mogao pored kraljeva ! A i Tuđman pored Tomislava ! Jer ako itko iz 20 stolječa može kraj Tomislava onda je to Tuđman ! Veleizdajnike i ateiste, mesiča, račana i milanoviča i josipoviča, svakako nebi trebalo pokapat u katedrali, treba ih jednostavno bacit u Savu da ih voda nosi na njima tako dragi istok.....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.