Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 150
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RELIGIOZNE ZVIJEZDE

I veliki vjernik Lionel Messi dolazi u Međugorje

'Argentina\'s Lionel Messi controls the ball during their Brazil 2014 FIFA World Cup South American qualifier football match against Ecuador at the Monumental stadium in Buenos Aires, Argentina on Jun
'DANIEL GARCIA'
06.07.2012.
u 07:22

Svaki put kad ulazi na teren ili postigne pogodak, argentinski se čarobnjak prekriži i pogleda u nebo: tvrdi da je on dar od Boga

Krilni napadač Barcelone i nogometne reprezentacije Argentine Lionel Messi u Bosnu i Hercegovinu trebao bi stići u sljedeća dva tjedna.

Trostruki dobitnik Zlatne lopte nikada nije krio svoju vjeru u Boga. Svaki put kada ulazi na teren ili kad postigne pogodak, omaleni Argentinac se prekriži i pogleda u nebo. I sam je nekoliko puta izjavljivao kako je sve ono što on danas predstavlja u svijetu nogometa dar od Boga.

Plan je, kako tvrdi portal Klix.ba, da Messi obiđe marijansko svetište u Međugorju, koje su prije njega ovih tjedana pohodili Roberto Mancini, trener Manchester Cityja i Gianluigi Buffon, vratar reprezentacije Italije i Juventusa, te još neki poznati sportaši poput Davida Diehla, velike zvijezde američkog nogometa i člana New York Giantsa hrvatskih korijena.

 

Komentara 17

JA
jako77
07:45 06.07.2012.

... i što bi sad kao tu trebalo biti ne-obično?! - to što je L. Messi vjernik?! Bogu hvala da jest, i Bogu hvala da se toga ne srami. naravno da je 'dar od Boga' - kao što je i svaki čovjek i svako stvorenje dar od Boga, samo što mi po tom Božjem daru pljujemo, ili ne uzvraćamo kao na vrijednost dara! to je naš problem, a ne problem Božji! - Bog je svoje učinio, i Messi je jako dobro razumio ono što je Božje i na najbolji mogući način uzvraća Bogu na Njegov dar... - a mi od toga stvaramo nebuloze. Bože, hvala Ti, što si nas stvorio, i što naša srca kucaju za Tebe i za Tvoje Kraljevstvo!

JA
jako77
07:47 06.07.2012.

... i još nešto, ovo 'veliki vjernik' podsjeća me na 90.- kad se u Hrvatskoj nakotilo toliko VELIKIH VJERNIKA i VELIKIH HRVATA. Veliki broj njih danas pljuje na vjeru i na sve ono što je kršćansko po ovim portalima! nema VELIKIH VJERNIKA, to je krilatica nekog trećerazrednog novinarskog škrabala; postoje 'vjernici' - i oni koji to nisu! a Isus jako dobro prepoznaje one koji su Njegovi; pitate se - kako? - po djelima ćete ih njihovim prepoznati!

Avatar smokeonthewater
smokeonthewater
07:26 06.07.2012.

... ne znam zašto mi na um "pade" partijski sekretar milanović ?!?! ... zato što je nevjernik ili zato što je neuspješan ?!?! ... ne mogu se odlučiti ali ni jedno nije dobro dok je domovinski premijer ... strava ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije