Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izmjene Zakona idu u sabor
Povratak na članak

Roditelj koji svoje dijete ne upiše u predškolu razloge će morati objasniti socijalnoj službi

Problem je što je mala škola obvezna, ali imamo djecu koja za predškolski odgoj jednostavno nemaju uvjete

Komentari 5

PE
Pericabad
08:54 24.07.2021.

Znaci uvodi se da se zakonski mora upisati dijete, ali istovremeno roditelji nemaju mogucnost upisa dijeteta u vrtic (nema mjesta), a predskolstvo je u zadnjoj godini vrtica... :)

VL
Avatar Vakserčina
Vakserčina
08:49 24.07.2021.

U budućnosti roditelji neće odgajati djecu već će djeca odmah po rođenju ići u kampove za odgoj di će se socijalizirat i di će ih osobe nedefinirana roda odgajati u duhu vremena. Spolni odgoj kreće nakon navršenih 3mjeseca.. Sve poo istanbulskoj 2. koja tek ima bit potpisana..

VL
KA
KomentiramRijetko_ad
16:53 24.07.2021.

Ajmeeee koji q od države…

VL
BU
burza
07:49 24.07.2021.

Svi ce moci sve raditi a na kraju niko nista

VL
AF
AfganistanskiHrvat
15:47 24.07.2021.

A što učiniti kada se roditelj pozove na zakon i članak u kojem je dužan braniti svoje dijete i ne dozvoljava cijepljenje?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.