Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DENIS DERK

I u najvećim trijumfima, mi i dalje pljuckamo po hrvatskim klubovima i igračima

KATAR 2022 - Nogometaši Hrvatske su ušli u polufinale Svjetskog prvenstva
Igor Kralj/PIXSELL
12.12.2022.
u 20:04

A što smo mi to dali nogometašima i hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji? Jesmo li im sagradili stadione dostojne njihove kvalitete i njihova ranga u svijetu nogometa? Jesmo li im dali počasti koje odavno zaslužuju? Jesmo li otvorili nogometne kampove u kojima mladi nadareni nogometaši mogu besplatno trenirati kako bi sutra postali novi Lovreni, Gvardioli, Oršići, Majeri, Livakovići ili Juranovići? Jesmo li nogomet očistiti od kumova koji i sa sigurne udaljenosti pljuckaju po našim uspjesima jer su ostali bez profita i bez časti?

Komentara 7

BH
BHHrvat1975
20:27 12.12.2022.

Ne razumijem šta tu ima novo i neobično, gradonačelnik ne cijeni obitelj, ne voli baš domoljublje, na herceg bosnu mu se kosa diže... On bi najviše volio da se u areni organizuje eurosonga i da cijela populacija lgbt dodje u Zagreb

MR
Mario R
20:27 12.12.2022.

Da, smeta vam kad pjevaju domoljubne pjesme

TO
Tomisl
21:07 12.12.2022.

Puna mi je kapa ljudi koji samo kritikuju i u SVEMU traže nešto negativno, a ako ovo nije nešto lijepo i razlog za veselje ?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?