Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ESKALACIJA NASILJA
Povratak na članak

I taksist i vozač Ubera prijavili napad na istom mjestu u isto vrijeme

Taksist tvrdi da je napad na njega slijedio nakon poziva vozača Ubera, a vozač Ubera kaže da su ga pretukla petorica taksista

Komentari 7

ST
stefj
07:58 14.02.2017.

Uber angažirao zaštitare? Pametno, budući da policija ne štiti, a taksisti su fizički nasilni...Nisu svi takvi, no dovoljno njih su poput onog Ibrahima i njegovog rođe koji su "dijelili pravdu" na aerodromu. Sami su tražili. Isto su bili nasilni kada je dolazio Cammeo... Zapravo je zakonski sve u redu, a Uber uredno plaća poreze, vjerojatno bolje od taksista, jer je sve bezgotovinski s automatskom naplatom. S time da je sustav ocjenjivanja vozača sigurno bolja stvar od dijeljenja koncesija, jer je vozač pod stalnim povećalom korisnika... Tu je jedino zaobiđen grad koji je ubirao lovu od taksista, time se smanjuje korupcija. Također, principom na koji radi Uber izbacuju se i lažni taksisti kojih sada ima poprilično... Jedini problem je u tome što je Uber kod nas jedini koji tako radi, te zapravo nema konkurencije i može slobodno formirati cijene. Ako nestanu taksisti, a on ne dobije konkurenciju, ne bu dobro...

VL
MA
manuutd
07:28 14.02.2017.

Taksist=KOS ...vidi mu se na faci...17.000kn "partija" šaha..normalno da je spreman na sve samo da ne dela za 5000kn...

VL
MR
Mravoklop
09:48 14.02.2017.

Stefj ti nemaš pojma o poslovanju Ubera i ne piši laži.Vozač Ubera može biti bilo tko a zašto taksisti onda moraju završiti školu za taxi vozača?Kad budu plačali sve namete ko i taksisti bum videl jer bu cijena vožnje bila takva.I nije sve plačanje karticom naplačuju oni i gotovinom.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.