Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
za solarnu elektranu

I Saša iz TBF-a podržao akciju za energetski neovisnu školu!

ostrog,osnovna škola
Foto: Marina Kelava
1/4
18.12.2013.
u 15:17

Osnovna škola Ostrog poznata je po svojoj posvećenosti zaštiti okoliša i jednom od najljepših školskih vrtova u Hrvatskoj, a sada je s pomoću lokalne energetske zadruge i UNDP-a crowdfunding kampanjom krenula na put energetske neovisnosti

U tijeku je kampanja za Energetski neovisnu Osnovnu školu Ostrog u Kaštel Lukšiću kojom se prvi put u Hrvatskoj grupnim financiranjem prikupljaju sredstva za izgradnju solarne elektrane. Osnovna škola Ostrog poznata je po svojoj posvećenosti zaštiti okoliša i jednom od najljepših školskih vrtova u Hrvatskoj, a sada je s pomoću lokalne energetske zadruge i UNDP-a crowdfunding kampanjom krenula na put energetske neovisnosti. Sredstva se prikupljaju u lokalnoj zajednici, ali i u ostatku Hrvatske i diljem svijeta putem Indiegogo stranice projekta.

Trud su prepoznali i glazbenici Hari Rončević te Saša Antić iz TBF-a, ali i druge poznate osobe koje su novčanim prilozima poduprle akciju, a za svaki donirani dolar putem Indiegogo platforme, UNDP će školi donirati još dolar i pol.

 >>Konferencija o energetski učinkovitoj rasvjeti
 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije