Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sporazum u Sisku

I posjetitelji u ustanovama sad su osigurani

Sisak
Foto: Nikola Čutuk/pixsell
25.07.2014.
u 16:15

Sisačka gradonačelnica Kristina Ikić Baniček i direktor filijale zagrebački prsten Croatia osiguranja Bože Radoš jučer su potpisali ugovor o izvršenju usluga osiguranja

Sisačka gradonačelnica Kristina Ikić Baniček i direktor filijale zagrebački prsten Croatia osiguranja Bože Radoš jučer su potpisali ugovor o izvršenju usluga osiguranja.

Osiguranjem imovine i javne odgovornosti su uz objekte gradske uprave prvi put obuhvaćeni dječji vrtići, osnovne škole i gradske ustanove. Osiguranje se također odnosi na zaposlene u tim ustanovama, djecu u vrtićima, učenike i posjetitelje.

>>Čeka se početak gradnje tri velika projekta vrijednih 315 milijuna kuna

Komentara 1

OB
Objektivno...
19:15 25.07.2014.

Lijepo... lijepo... još da je ugovorila i životno osiguranje za umirovljenike ko što je bilo u jednom slavonskom društvu Crvenog križa bilo bi još kudikamo bolje...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije