Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 196
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

I popis birača dokaz je da je Hrvatska neuređeno društvo puno nepravdi

31.05.2022. u 08:58

Ako 300 ili 400 tisuća građana koji više ne žive u Hrvatskoj nije odjavilo prebivalište, zašto ne bi bili na popisu birača? Za izbore dobro dođe da ih je više na papiru.

Komentara 8

DU
Deleted user
10:06 31.05.2022.

Kad ćemo zabranit dvostruko glasovanje stranaca iz srbije i bih??

Avatar nekakav
nekakav
11:28 31.05.2022.

svi sa hrvatskim državljanstvom su birači, imaju to pravo. gdje žive, nevažno. kome plaćaju porez? još nebitnije. ako ćemo gledati birača kao poreznog obveznika, onda na biralištima nemaju što raditi svi nezaposleni kao ni penzići. ostaje 1.3 milijun zaposlenih. društvo puno nepravdi? a koje je to društvo pravedno? koje točno? čije? nismo svi jednako sposobni, ni pametni, već se po tome razlikujemo u startu. nemamo svi ni jednaki start, nečiji roditelji su imućniji od drugih, pa mogu pružiti djeci više, imaju i veze, poznanstva, kojima pomažu napredovanje svojih.

KO
Kološanin
10:28 31.05.2022.

Prije svega, Hrvatska nije društvo, nego država. Hrvatska država je savršeno uređena s obzirom na to kakvi su njeni građani, počevši od njenog predsjednika koji ne poštuje ni državne institucije ni njene zakone, od kojih je značajan broj sam i donio.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije