Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 82
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
I petu subotu zaredom

Beograđani opet prosvjeduju protiv Vučića, odali počast Gregureviću i Nikoliću

Stop krvavim košuljama - prosvjed u Beogradu
Foto: Reuters/PIXSELL
05.01.2019.
u 20:11

Prva prosvjedna šetnja "Stop krvavim košuljama“ prije pet tjedana održana je u povodu napad na čelnika stranke Ljevice Srbije Borka Stefanovića uoči oporbene tribine u Kruševcu

Nastavljaju se u prosvjedi u Beogradu. I večeras se održava prosvjedni marš protiv srpskog predsjednika Aleksandra Vučića.

Prosvjednici su se okupili na platou kod Filozofskog fakulteta, odakle su krenuli u prosvjedni marš ulicama Beograda koji se odvija već petu subotu zaredom. 

Ovime žele iskazati nezadovoljstvo politikom srpskog predsjednika. 

Na početku okupljanja prosvjednici su odali počast nedavno preminulim glumcima Ivi Gregureviću i Marku Nikoliću.

Okupljenima se na početku, kao i do sada, obratio glumac Branislav Trifunović a ove subote govorio je i njegov kolega Radoslav Rale Milenković, javlja Radio Slobodna Evropa

Prva prosvjedna šetnja "Stop krvavim košuljama“ prije pet tjedana održana je u povodu napad na čelnika stranke Ljevice Srbije Borka Stefanovića uoči oporbene tribine u Kruševcu, a prosvjednici ne odustaju ni od zahtjeva za smjenom ministra unutarnjih poslova Nebojše Stefanovića, kojeg smatraju krivcem za niz neriješenih ubojstava.

Traže da se otkriju nalogodavaci ubojstva vođe umjerene kosovske partije Građanska inicijativa SDP Olivera Ivanovića, onoga tko je zapovjedio napad na predsjednika Ljevice Srbije Borka Stefanovića i na novinara Milana Jovanovića kojemu je nedavno zapaljena kuća zbog izvještaja o zlouporabama u beogradskoj općini Grocka.

>> Pogledajte kako su izgledali prosvjedi Žutih prsluka u hrvatskim gradovima

Komentara 63

Avatar komentatorx
komentatorx
22:17 05.01.2019.

Bravo za OVU Srbiju, nadam se da će vremenom ova struja preovladati da se cijeli Balkan vrati na pravi kolosjek.

DU
Deleted user
07:45 06.01.2019.

Njihov problem

HE
herojulice
20:41 05.01.2019.

"Niko ne sme da vas bije!" Neki bi rekli, povijest se ponavlja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije