Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 87
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DORH se žalio
Povratak na članak

I peti osumnjičenik za silovanje maloljetne Zadranke pušten iz pritvora

Slučaj je to koji je sablaznio cijelu Hrvatsku nakon informacije da je pet mladića u dobi od 16 do 22 godine pokraj noćnog kluba satima satima silovalo maloljetnicu i da joj nitko nije pomogao.

Komentari 4

TM
tony_montana
10:57 27.10.2014.

hrvatsko krivosuđe

VL
RO
rotterdam49
11:15 27.10.2014.

Taj nocni klub u Zadru treba zatvorili na odredeno vrijeme, tamo se skupljaju kriminalci ,drogirasi ,alkoholicari,silovatelji organiziraju se ko je kake cajke.Tako da je to za omladinu Zadra opasna destinacija. Zato Kalmeta kao gradonacelnik Zadra treba povuci taj potez.Tako see to radi u Europskim gradovima.

VL
DU
Deleted user
11:17 27.10.2014.

Pravi Hrvati malo se zaigrali, zatim se ispovjedili pa sad mog ispočetka. Njavažnije je da su iz dobrostojećih uglednih obitelji. A djevojka, pa ona je u skladu s novim pogledom na ženksi rod u Hrvatskoj, od hrvatskih muškarčina dobila što je i trebala. Jeste li pročitali da se koji biskup po ovom pitanju javio?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.