Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HOK

I odvjetnici protiv spajanja pravosuđa i uprave

sudnica
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL/Ilustracija
13.07.2020.
u 16:09

Upravni odbor Hrvatske odvjetničke komore  je na svojoj sjednici zauzeo stav da takvo spajanje navedenih ministarstava nije svrsishodno i opravdano

Nakon Udruge hrvatskih sudaca i Hrvatska odvjetnička komora protivi se spajanju ministarstava pravosuđa i uprave.

Upravni odbor Hrvatske odvjetničke komore  je na svojoj sjednici zauzeo stav da takvo spajanje navedenih ministarstava nije svrsishodno i opravdano te je mišljenja da bi Ministarstvo pravosuđa trebalo ostati samostalno ministarstvo i intenzivno i fokusirano nastaviti započete reforme pravosuđa kao neovisnog i samostalnog dijela trodiobe vlasti. 

Komentara 2

BF
bf22
23:02 13.07.2020.

nije opravdan ni nerad i korupcija,pa nam je pravosuđe,uz neučinkovitost,poznato po korupciji.

VI
vinkam
18:23 13.07.2020.

Naravno, da su odvjetnici protiv, jer im se izbija lova iz džepa .... ustvari jedino i pametno rješenje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije