Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sisačko-moslavačka županija

I kriminalci u karanteni? Dosad nezabilježenih 24 sata bez kaznenih djela

Policija
Foto: Goran Stanzi/Pixsell/Ilustracija
25.03.2020.
u 11:07

Ni vremenske neprilike, nisu dovele do povećanja broja prometnih nesreća, što je bilo uobičajeno u takvim situacijama.

Izgleda da su, zbog epidemije koronavirusa, i kriminalci u karanteni što potvrđuje i do sada nezabilježen podatak iz Sisačko-moslavačke županije. Naime, u protekla 24 sata na području Policijske uprave sisačko-moslavačke nije zabilježeno niti jedno kazneno djelo što se do sada nikada nije dogodilo.

Uz to, ni jučerašnje vremenske neprilike, nisu dovele do povećanja broja prometnih nesreća, što je bilo uobičajeno u takvim situacijama. Naprotiv, u proteklih 24 sata u cijeloj Sisačko-moslavačkoj županiji dogodila se tek jedna prometna nesreća i to na području Siska u kojoj je nastala samo materijalna šteta.

Komentara 2

AE
a e
11:56 25.03.2020.

Nisu,eno ih na tv..

SK
strogo kontrolirani vlakovi
11:42 25.03.2020.

Mislite na sitne kriminalce?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije